Vali ja torka!Foto: AFP/Scanpix
Suhted
26. oktoober 2011, 16:16

4 seksilelu meestele (8)

Meeste seksmänguasjad on muutumas järjest populaarsemaks, sest mehed on mõistnud - mänguasjad ei ole ainult naistele. Portaal Ask Dan and Jennifer väidab, et  ka mehed saavad masturbeerides naudingut suurendada.  Siin on viis mänguasja mehele!

Võlts tupp
Iga mees vajab üht sellist! Unustage masturbeerimine oma käega - need pehmed marmelaadi ja nahka meenutavad tuped on spetsiaalselt disainitud mehe mõnu ja rõõmu suurendamiseks. Sekslelud ei saa olla paremad, kui võlts tupp! On sadu erineva materjali, suuruse ja välimusega. Mehed, kes taolist tuppe kasutanud, väidavad end olevat kogenud paremat ja sügavamat orgasmi ja rahuldust.
Ärge unustage kasutamast libeaineid. Enamus müügil olevatest peaks sobima, kuid ära kasuta silikooni ja õlilbaseeruvaid libesteid. 

Peeniserõngas
Peeniserõngas pole ainult erektsioonihäiretega meestele, vaid ka neile, kes naudivad vibreerivat tunnet enda ja partneri vahel. Pehme marmelaadi taoline rõngake võib anda sulle suurepärase tunde end rahuldades, sest pikendab su erektsiooni ja muudab orgasmi täiesti uskumatult võimsaks.

Eesnäärme stimulaator
Olete ehk kuulnud, et parima orgasmi saab mees oma eesnääret masseerides?!? Mõned mehed on ikkagi liiga arad, et end anaalselt stimuleerida. Kui sa suudad üle olla häbelikkusest ja proovida masturbatsiooni ajal mängida oma pärakuga, võid kogeda suurt lõbu ja veelgi suuremat mõnu.
Isegi sahtlitäis sekslelusid ei suuda võistelda ühe korraliku eesnäärme massaažiga. Esilagu alusta väiksema eesnäärme stimulaatoriga, et väike abimees aitaks sul esialgu harjuda anaalmängudega. Hiljem võid endale hankida juba suurema ja stimulaatori.

Peenisepump
Mees võiv nautida peenisepumpa, kui ta tahab jäljendada imemisetunnet ja kogeda oraalseksi. Või kui mees tahab suuremat ja kõvemat erektsiooni. Pumbad ei ole kallid ja saadaval on erinevaid mudeleid. Olge siiski nende kasutamisel ettevaatlikud ja ärge kunagi kasutage pumba asemel tolmuimejat. Liigsel pumpamisel võite endale tekitada verevalumeid ja valu.