Foto: Reuters / Scanpix
Eesti uudised
13. veebruar 2014, 07:00

Seksilelu muretsenud eestlanna vajas erakorralist abi (7)

Et oma seksuaalelule värve lisada, ostis paarike sekspoest peenisemanseti. Kriisiolukord tekkis aga kohe esimesel kasutamisel: imevidin kadus naise sisse lihtsalt ära.

Õhtulehele oma intiimse loo rääkinud Riin (25) ei varja, et kahtles juba alguses, kas vahend on ikka ohutu. "Alguses oli küll selline tunne, et mis siis saab, kui see äkki ära kaob. Ja kohe esimese korraga oligi see kadunud. Hopsti!" ütleb ta.

Riinu sõnul oli sekspoe müüja soovitanud neile läbipaistvast ja venivast silikoonist peenisemansetti, kus olid kuulikesed. See tuli tõmmata ümber peenise.

Kui õnnetus juhtus, läks paar esiti paanikasse.

"Tahaks selle välja saada!" meenutab Riin oma esimest mõtet ja hirmu, et äkki võib kehasse jäänud lelu kuidagi suguorganeid kahjustada.

"Ma mõtlesin, et saan ise selle välja, aga kui ma proovisin, siis ta oli risti-põiki ees," meenutab Riin. Ta otsis infot internetist, kust leidis, et niisuguseid asju on varemgi juhtunud. Ja helistas ka naistehaiglasse. Tal paluti valvearsti juurde tulla, ja too lõpuks lelu ka eemaldas.

"Oi, see on küll kole loom!" meenutab Riin nüüd juba naerulsui naistearsti kommentaari ja lubab ise mõnda aega seksileludega piiri pidada.

Tartu Ülikooli Kliinikumi avalikkussuhete juht Kristi Tael ütles, et sääraseid juhtumeid tuleb arstide praktikas vahel ikka ette. "Sellises olukorras tuleb kindlasti pöörduda naistearsti vastuvõtule, kes aitab hädalist."