Foto: Rendimees24
Sisuturundus
15. aprill 2024, 10:00

Kui aed või majaümbrus korrast ära, siis kutsu abi

Nüüd, kui lumi läinud, ootavad paljusid Tallinna ja selle ümbruse majaomanikke ning korteriühistuid ees erinevad hooldus- ja remonttööd. Hooaeg on alanud! Uurime, kust leida abi, kui endal neist jõud üle ei käi või pole lihtsalt aega kõigega ise tegeleda.

Räämas majaümbrused, viltu vajunud puud ja lumesahaga lömmi lükatud traataiad – need on vaid markantsemad näited pealinna „kevadekuulutajatest“, mille iga õige peremees korda teha laseb. Neile lisanduvad eri liiki talve vägiteod. Kergitas siis külm mõne jalgtee või silluse kive paigast ära, läks külmaga mõni puu välja või tuli lihtsalt meelde, et aasta 2024 on see, kui saab remonditud trepikoda ja värskendatud fassaad ning lõppude lõpuks vuntsitud korda aiamajake, mille vanaisa kunagi ehitas. 

Plaanid plaanideks, aga kust leida neid, kes peale käte ka peaga osavust nõudvaid töid teha mõistavad? Haldusettevõtetel on käed-jalad tegemist täis, suurematel lausa nii pikaks ajaks, et pole lootustki löögile saada. Ja kui küsida, kas mõneks tunniks on oskajat meest anda, võib vastust ootama jäädagi. Kurjustada pole siin kellegagi, lihtsalt suure ettevõtte töökorraldus on selline, et tuli on kogu aeg takus ja niisama keegi ei istu.

Foto: Envato Elements

Kust leida tegija päevaks-paariks või isegi tunniks?

Heaks kavaluseks on tellida meistrimehi ja haljastusspetsialiste koju sealtsamast, kust haldusfirmad endale inimesi juurde palkavad, ehk tööjõuhangetega tegelevast ettevõttest Rendimees24. Sealt leiab iga töö jaoks tegija, alates lihtsamast koristamisest kuni ehitustöödeni välja, ja mitte üksnes meistreid, kes oma tööd tunnevad, vaid sealt saab ka kõik vajalikud töövahendid ning mehhanismid.

Miks kutsuda Rendimees24?

  • Abistavad ka ühe- või kahepäevaste projektide puhul.

  • Hind soodsam kui paljudel teistel.

  • Ei mingeid vahendustasusid! Telli töö otse tegijalt!

  • Puuduvad nädalalõpu lisatasud.

  • Kogemustega meister iga töö jaoks.

Abi saavad nii majaomanikud kui ka korteriühistud

Eakama majaomaniku võib kevade saabumine ja suvi võtta nukraks või päris võhmale. Kes see ikka jaksab kõrges eas teha ära kõik aiatööd, mille alla mahuvad nii suvine muru niitmine, peenraservade sirgeks ajamine, hekkide pügamine, puude istutamine kui ka muud tegemised, mis nõuavad peale rammu ka oskusi. Ja noortel pole selleks tihti lihtsalt aega.

Aga Rendimees24-l aega on ja nad aitavad kõiges, millega iga ehitusmees oma kodus hakkama saab. Nad parandavad näiteks jalgradu, rajavad sillutisi või värskendavad muidu maja väljanägemist, värvides ära näiteks tuulekastid või vahetades poolroostes aknaplekid. Ja pärast tööd koristatakse ka kogu praht.

Foto: Envato Elements

Ka korteriühistute jaoks on kevad sageli aeg, mil tegeletakse ühiste alade ja hoonete hoolduse ning parandustöödega. Ettevõte on osav ka trepikodade remontimises, toru- ja elektritöödes ning võimeline pakkuma paindlikke lahendusi. Lisaks võivad nad teha koostööd ka olemasoleva haldusfirmaga. Suheldes otse korteriühistutega saavad nad pakkuda ka paindlikke pikemaajalisi lepinguid, mis vastavad ühistu unikaalsetele vajadustele. Seejuures tööde maht takistuseks ei saa. Suurte firmadega koostööd tegev Rendimees24 tuleb appi mahukama ehituskoristuse ja lammutamistööde juures. 

Lõpetuseks vastus küsimusele, et mis see kõik maksab. Sõltuvalt töö iseloomust kujuneb päeva hinnaks 150–200 eurot. Eraldi hinnastatakse näiteks prahi äravedu jäätmejaama.

Uuri järele, millega saab Rendimees24 sulle juba paari päeva pärast kasulik olla!