PORSCHEMEES: Tanel Aavik käis uhke autoga Ristiku põigus äriasju ajamas. Foto: Politsei / kohtutoimik
Krimi
11. märts 2020, 19:10

TALLINNA LÕBUMAJADE VIIMASED PÄEVAD: vihane vennatapusõda lõppes kolme klubi sulgemisega (1)

“Kas su adminid ei kuula sind ja teevad omale raha või mängid sina m****i, sest sina olevat Kännu kliendid ka hostelisse lubanud? Milles probleem?” kurjustas Priit Unt oma “parema käe” Üloga.

“Kas su adminid ei kuula sind ja teevad omale raha või mängid sina m****i, sest sina olevat Kännu kliendid ka hostelisse lubanud? Milles probleem?” kurjustas Priit Unt oma “parema käe” Üloga.

2015. aasta jõulude eel valitses Tallinna bordelliäris pinev olukord. Vanad sõbrad ja kolleegid Priit Unt (52) ehk Suur Priit ja Andrus Läänsoo (54), hüüdnimega Kännu, olid leppimatult tülli pööranud. “Priitu tean juba lapsepõlvest, käisime pidudel koos,” tunnistas Läänsoo hiljem politseiuurijale.

Unt ajas aastaid meelelahutusäri koos oma vana koolivenna Tanel Aavikuga (51), kes on tuntud ettevõtjana ning jalgpalliklubi Nõmme Kalju juhatuse liikmena. Kohtumaterjalidest selgub, et Unt oli Ristiku põik 8 ja Liivalaia 32 asunud klubide tegevjuht ning Aavik tema “äripartner”. Läänsoo oli omakorda üks nende lähemaid kaastöölisi, kuni ta avas Tartu maanteel konkureeriva klubi Cathouse.

Ametlikult tegutses Ristiku põiktänavas päevinäinud majas striptiisibaar Nana ja seal võis tõesti näha napis riietuses tütarlapsi tantsimas, aga mitte ainult. “See koht ei sarnanenud üldse tavalisele baarile või klubile, kuhu inimesed jooma või tantsima tulevad. Klubi oli väga privaatne, sinna iga inimene ei läinud. Oli selge, et mehed tulid sinna põhiliselt seksi jaoks tüdrukuid otsima,” nentis klubis töötanud prostituut.

Vahepeal üritas ta ka tantsijana leiba teenida, aga selle tööga oli raske ära elada. Kui filmides näeb striptiisiklubis rahapakkidega lehvitavaid kliente, siis reaalsuses tuli tantsijatel ka münte ja sente korjata.

Edasi lugemiseks: