Foto: Erakogu
Ilu ja mood
22. august 2019, 13:31

LIHTSALT MARIA BLOGI | Kuidas saada riietepoes tasuta personaalne konsultant? (8)

Hei! Mina olen Maria ja mul on hea meel, et mind jälle üles leidsid! Tänane blogi ja video tuleb riiete teemaline, kuna hooaeg on vahetumas ja seega enam kaua suvekleitide ja plätudega välja ei vea.

Vastu sügist on paras aeg garderoobi uuendada. Üks võimalus on minna osta tumedad teksad, must kampsun ja sinna jope peale visata. See on see, mida mida tavaliselt teen. Sel aastal aga avastasin, et Lindex pakub tasuta personaalse konsultandi teenust. Seda võimalust ei saanud ju ometi kasutamata jätta!

Pikk jutt lühidalt - mulle pandi kokku neli sellist komplekti, millega võiks vabalt moelavale astuda, aga samas on need täiesti igapäevaselt kantavad. Ma poleks iial selle peale tulnud, et riideid niimoodi sobitada! Pooli asju poleks ma ilmselt isegi selga proovida tahtnud.

Veel üks asi, mida ma ei teadnud enne, on see, et ma ei osanud riideid kanda. No ma oskasin, nagu ikka. Püksid jalga, särk üle pea selga ja nii, aga minu consultant Britt-Hell Kangur avas mu jaoks selle koha peal tikka täiesti uued uksed!

Kotti ikka oskad kanda?

No esiteks muidugi see, et 90ndatel, kui mina kõhukotti viimati kandsin, siis kinnitati see ümber kõhu. Kõlab natuke nagu loogiliselt, eksole! Kõht ja kott ja kõhukott. Aga ei! Nüüd on ajad muutunud ja reeglid kadunud. Me kõik oleme suured mässjad! Tuleb välja, et sa võid küll seda ümber kõhu ka kanda, vangi ei panda. Aga no kui vähegi trendikas oled, siis on ilmselge, et kõhukott käib hoopis üle õla või risti üle rinna.

No mina ei kurda. Kerge kott, kuhu panna kõige vajalikum kraam nagu rahakott ja telefon on igal juhul hea asi. Eriti, kui ta on mu ümber kinnitatud nii, et ma seda kuhugi maha unustada ei saa. Arvestades seda, et minu poolt ära kaotatud kottidega saaks varustada keskmise kaltsuka, siis kiidan selle trendi heaks, pole küsimustki.

Teiseks, no lööge või lapikuks, aga ei ole mina tulnud selle peale, et hakata teksadel sääri üles kruttima. Ja kui konsultant mul need natuke üles kruvis nii, et nahk paistma jäi, siis oleks tahtnud laiatada endale vastu otsmikut. No päriselt, nii suur vahe oli tegelikult visuaalselt. Kuni väga suured hanged maas ei ole, kavatsen hakata on pükse igatahes üles kruttima.

Lisaks oli igasuguseid väikeseid nippe, mis kõik ehk kohe meelde ei tulegi ja eks videost näete paremini, aga näireks keeras assistant kuidagi särgi ja kampsuni varrukad koos üles, nii et nad olid üksteise sees ja no poolpika mantli alla läks pikk kampsun, mida ma pole ka teinud, sest arvasin, et nii küll ei lähe. Selgus, et läheb ikka küll ja kuidas veel!

Mõnda asja ikka teadsin ka!

Oli ka mõningaid asju, mis mulle üllatusena ei tulnud. Ma pole vist kunagi elus ennast nii uhkena tundnud teades, kuidas ja miks tuleb särgisaba püksiääre vahele lükata ja et kilpkonna mustriga nööbid on hetkel just see, mis kõikide su riiete kinnitusteks kõige paremini sobivad. Vanasti ma isegi poleks teadnud, mis asi on kilpkonna muster.

Igaks juhuks ütlen ära, ei see ei ole väikeste nunnude kilpkonna piltidega seotud. Eks videost saad vaadata, mis need täpselt on ja keegi ei pea iial teada saama, et see sinu jaoks uudisena tuleb!

Isadele kasulik, noortele lõbus!

Kui mina seal seisin ja lasin endale moekaid riideid selga toppida, siis vägisi tuli pähe mõte, et oleks vaid midagi sellist saanud teha siis, kui mina veel teismeline olin. Kujuta ette, kui vägev oleks koos parima sõbrannaga minna ja lihtsalt lasta ennast poputada. Poe täis moekaid riideid ja ostuassistent kes paneb just sulle sobivaid komplekte kokku. Kui ei taha, ei pea isegi mitte midagi ära ostma! Aga kui vahva viis see oleks näiteks õhtupooliku veetmiseks. Imeline!

Teine grupp inimesi, kellel võiks personaalsest konsultandist kasu olla, on mu meelest isad, kes poodi saadetakse midagi ostma. Kujutan täitsa ette, kuidas mõni stressis ema siin vastu kooli mehe peale kärgib, et vot nüüd aitab! Mina koguaeg tegelen laste riietega, aga sel aastal teed seda sina! Muhahahahaaa!

Aga mis teeb mees? Pärast seda, kui ta mu värske video ära vaadanud, teab ta täpselt, kus aeg broneerida. Ja siis lihtsalt läheb, istub ja joob ostukonsultandi teenuse võtnud inimestele pakutavat vett ja vaatab, kuidas lapsed järjest riidesse saavad. Pärast vaid maksmise rõõm! No ja need plusspunktid, mis kõik naie käest sellise asja peale tulevad – oi oi oi!

Tekkis isu?

Kui kogu selle loba peale tekkis mõte, et tahad ka tasuta teenust proovida, siis otsi Lindexi kodulehelt sobiv pood ja pane aeg kinni. Kui aga tahad täpsemalt näha ja kuulda, kuidas ostukonsultandi teenuse kasutamine käib ja kuidas minu puhul välja kukkus, siis vaata tänast videot!