Foto: Barry King / Alamy / Vida Prss
Kultuur
17. juuni 2019, 13:54

TOP 5 | Menusarja „Vaprad ja ilusad“ tegelaskujude kõige šokeerivamad surmad (3)

Mitmekümne Emmyga pärjatud USA seebiooper Forresteride moedünastiast on draamat tekitanud ja pisaraid kiskunud juba alates 1987. aastast ning selle aja jooksul on sealt läbi käinud terve trobikond näitlejaid. Kahjuks saab igas sarjas mõni armastatud tegelane surma ning "Vaprad ja ilusad" pole mingi erand. Heidame pilgu säravatele karakteritele, kes on ekraanilt läinud, kuid mitte unustatud. Boonusena toome välja ka ühe erijuhtumi!

Joanna Johnson tõi Caroline Spenceri rolli õrnust ja elegantsi, ent kui näitlejatar otsustas pärast kolme hooaega seriaalist lahkuda, otsustasid produtsendid tema tegelaskuju maha nottida. Järgneval aastal naasis Joanna aga Caroline'i kaksikõe Karenina.

Foto: Snap/REX / Vida Press

Michael Fox mängis tekstiilijuht Saul Feinbergi, kelle südame võitis tema ülemus Sally Spectra (lahkunud Darlene Conley). Kuna Fox suri 1996. aastal kopsupõletikku, tuli sarja sisse kirjutada ka Sauli surm. Mõned aastad tagasi asus Alex Wyse kehastama Sauli lapselast ja nimekaimu.


Bobbie Eakes lõõritas aastatel 1989 kuni 2000 Sally tütre Macyna oma südame rinnust. Usuti, et Macy hukkus tankla plahvatuses, kuid mõned aastad hiljem leiti ta elusa ja tervena Itaaliast. Ta suri teist korda, kui keset ööklubis esinemist talle lühter pähe kukkus. Macy teist surma aga rahvale ei näidatud, mis tähendab, et ta võis inimesi ka taas ninapidi vedada.

Foto: ©CBS/Courtesy Everett Collection / Vida Press

Phoebe Forrester (Mackenzie Mauzy) ja Rick Forrester (Kyle Lowder) sattusid autos tulisesse vaidlusesse ning tegid avarii. Phoebe sai surma. Kaksikõe mälestuseks pani Steffy (Jacqueline MacInnes Wood) oma tütrele nimeks Phoebe.

Foto: KH1 / Vida Press

Uppumatu Taylor. Hunter Tylo oli 1994. aastal hõivatud teise projektiga ja sarja kirjutati sisse tema tegelaskuju surm. Kui tema armastatu Ridge forrester (Ronn Moss) oli eluga edasi läinud ja ära kosinud Brooke'i (Katherine Kelly Lang), ilmus Taylor kõigi üllatuseks välja. 

Aastal 2002 ajalugu kordus ja tema teine hukkumine paistis veidi kindlam, kui Sheila (Kimberlin Brown) teda tulistas, ent selgus, et prints Omar (Kabir Bedi) hoidis naist lihtsalt Marokos kinni. Õnneks ta põgenes ja naasis koju.

Foto: Moviestore Collection / Vida Press