Foto: Andrei Ozdoba
Kultuur
12. juuni 2019, 15:15

Pinksi, tantsu ja roboteid! Rotermanni kvartalis toimub laupäeval lõbus perepäev

Sel laupäeval toimub Rotermanni Perepäev, kus eri vanuses pereliikmed on oodatud meeldivalt aega veetma. Lastele on mitmeid õue tegevusi ja vanemad saavad rahuliku südamega aega iseendale. Kogu programm on huvilistele tasuta.

Peamine eesmärk on vahetada ekraanid päris tegevuste vastu, mistõttu võib eest leida nii õuemänge, õpitubasid, omavahelisi mõõduvõtmisi kui ka etendusi. Mängude kõrvalt saab õppida pinksi, robotite valmistamist, igale vanusele sobivat žongleerimist, tantsu kui ka grafiti joonistamist. Viimast, muidugi mõista, selleks ette nähtud kohas.

Omavahelist võistlusmomenti tekitab see-eest Kalamaja Pinksiklubi lauatennise turniir, Coca-Cola Plaza popkorni võistlus kui ka Arhitektuurimuuseumi viktoriin. Tutvumiseks toovad enda populaarsed mängud kohale ka Kolm Elu ja WildEST, kuulimängu ja lauamänguga. Rahulikumate tegevuste hulka kuuluvad omakorda Nukuteatri töötuba „Gulliveri reiside“ nukkudega, Teadusmaagia teadusetendus-töötuba ja näomaalingute telk.

Maitsva söögipoolise osas ootab Carmen Cafe 2. korrusel suur pannkoogi bufee. Restoran Platz pakub sama päeva raames ka rikkalikku lastemenüüd.

Üritus toimub laupäeval, 15.06, kell 11.00-17.00. Päevajuht on Pille Laiakask. Tutvu sündmusega lähemalt SIIN!

Rotermanni kvartalist on kujunenud terviklik ja ainulaadne elukeskkond terves Eestis. Tallinna vanalinna naabruses arenev uuslinn on õdus ja sõbralik linnakeskkond, mida iseloomustavad ajaloohõnguline atmosfäär, silmapaistev ja huvitav arhitektuur ning muidugi suurepärane asukoht otse linnasüdames.