Foto: Jörgen Norkroos
Inimesed
24. aprill 2019, 13:20

Raske otsus: Katri Kats peab oma armsa lemmiku magama panema (15)

Katri Palm alias Katri Kats sai 2018. aasta septembris endale imearmsa sõbra, ent paraku tuleb peagi vastu võtta raske otsus ja kass Briimu magama panna. Naine tundis kassi kõhus kühmu ja loomaarsti juurde minnes selgus, et tegemist on pahaloomulise kasvajaga. "Üritan jääda positiivseks, kuid varsti tuleb temaga hüvasti jätta," kirjutab Katri Instagramis.

Katri ja tema elukaaslane Juhani Särglep on elukutselised puhkajad, mis tähendab, et noored veedavad suurema osa oma ajast reisides. Hetkel on Katri oma kassiga kodus, et võtta alles jäänud ühisest ajast maksimum: "Ta tunneb end veel hästi, kuid arsti sõnul on kasvaja väga agressiivne ja see blokeerib tema sisikonda."

"Otsustasime, et viime ta tagasi arsti juurde ja paneme magama kohe, kui tema enesetunne halveneb. Seni me peseme, kaisutame, magame ja sööme kuni veel saab," ütleb Katri. "Olen viimase 1,5 aasta jooksul tundnud väga palju leina. Elu vist tahab mulle midagi õpetada või on see lihtsalt halb kokkusattumus, et olen pidanud nii lühikese perioodi jooksul mitu korda hüvasti jätma. Aga aeg parandab kõik haavad. Olen seda ise kogenud ja see on ka tõsi."

View this post on Instagram

People watching is my cardio

A post shared by Briimu (@briimu_) on