Foto: Kalev Lilleorg
Kultuur
12. märts 2019, 11:25

FOTOD | „Padjaklubi“ uuel hooajal tõttavad appi tuntud juutuuberid!

Mehenäljas Kristina, treileripargi-Miša, Maria, kelle elu on täielikult karidele jooksnud ja pirtsakas rasedusehunnik Laura. Üksinda oleks nad kõik hukas, ent kas üheskoos suudavad tüdrukud hakkama saada hormoonidega, mis sel kevadel möllama hakkavad? Kindlasti, sest appi tõttavad juutuuberid Martti Hallik ja Liina Ariadne Pedanik ning kaasa teevad ka Ago Anderson ja Lauri Kaldoja.

„Padjaklubi“ staarnelikule on igal hooajal sekundeerinud terve rida mehi ja kes juhtus möödunud teisipäeval uue hooaja esimest osa vaatama, see teab, et sel hooajal on Mišal (Kristel Aaslaid) treileripargis väga värvikas ülemus Aigar, keda kehastab Ago Anderson. Miša töötab ja ka elab treileripargis ning on taasleidnud oma „õige mina“ – naisteasjad teda väga ei huvita, palju ägedamad tunduvad õlu ja telekas. Rahu pole aga kauaks, sest tasuta elamispinna lootuses trügib Miša juurde elama Kristina (Kertu Moppel), kes jahib parasjagu aadlikust dirigenti Tristanit (Lauri Kaldoja) ja otsib paaniliselt ka enda aadlijuuri. Kahe nii erineva maailma põrkumine saab lõppeda ainult täieliku krahhiga, mis vaatajatele palju nalja pakub. Uut tegelast kehastav Lauri Kaldoja on lõpetanud lavakooli 2010. aastal, seega on ta Kristinat mängiva Kertu Moppeli kursavend. Vanade tuttavate puhul peaks klapp viimase peal olema!

undefined Foto: Kalev Lilleorg

„Lumehelbeke“ Martti Hallik

Hooaja kolmandas episoodis kohtub Miša naljaka "lumehelbekese" tüüpi noormehega, see on noor ja juba kuulus kunstnik Art, kes palub talt abi mingi arusaamatuse lahendamisel. Arti kehastab juutuuber Martti Hallik. Miša jääb talle abiliseks erinevate ülesannetega, sest kutt ei oska ise teedki ületada. Kust tuleb toit külmkappi? Kuidas prügi kastist kaob? See kõik on Artile arusaamatu! Miša näeb, et "lumehelbekest" kasutatakse ära ja hakkab teda kaistma ja ümber õpetama. Art arvab algul, et Miša on mees. Hilisemates osades liitub seltskonnaga ka Liina Ariadne Pedanik, kes hakkab mängima Maria sugulast Mirtelit. 

„Padjaklubi“ alustab täna õhtul kell 21.30 TV3 eetris.