Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
11. veebruar 2019, 17:17

SÕBRAGA VÄLJAS: kuidas olla hea paarimees? (1)

Paljudes romantilistes komöödiates on sageli stseen, kus hea väljanägemisega kogenud naistemees õpetab mannetumat sõpra pubis naistele lähenema. Nende soovitus on tavaliselt: „Mine räägi temaga ja jää iseendaks“. Filmides on wingman nõus ka sõbrale valitud naise (tavaliselt vähem atraktiivsema) sõbrannaga flirtima. Tegelikkuses on hea paarimees olla keerulisem. GQ annab viis nõuannet, et olla parem wingman.

1. Ole vaevumärgatav

Hea kosjasobitaja võiks olla nähtamatu niiditõmbaja. Sa ei tohi kindlasti olla purjus, sest wingman peab oskama ruumis toimuvat jälgida ning tundeid analüüsida. Oma sõbrast peaksid jääma vaoshoitumaks, sest eesmärk on teda esile tõsta.

2. Räägi kõigiga

Paarimehe tähtsaim ülesanne on olla tutvustaja. Sa ei tohiks hirmu tunda ruumis ringi liikumise ega inimestega vestlemise üle. Wingman on see kutt, kes avab sõbrale metafoorilisi uksi.

3. Tea, millal minema kõndida

Kui sõber on naisega jutule saanud, ning sina jääd vestlusest välja, pead vabandama ning eemale liikuma. Kui aga näed, et sõbra vestluskaaslane pole temast huvitatud ning soovib taganeda, võta ohjad enda kätte ning kutsu sõber kaasa – näiteks, et üks jook tellida.

4. Ära reklaami vaid oma sõpra – esitle ka ennast

Kui sa soovid, et su sõber tunduks naisele äge, siis pead ka ise huvitav olema. Neiule on see roheliseks tuleks, kui ta näeb, et su paarimehel on taktitundeline sõber. Sinu töö on sõbra kiitmine, kuid sellega ei tohi liiale minna.

5. Sõbrune naise sõpradega

Parim viis selleks, et te kõik koos edasi aega veedaksite, on suhtlemine väljavalitu sõprade/sõbrannadega. Sinu eesmärk on kogu seltskonna jaoks lõbusa õhkkonna loomine. Sinu töö pole kahe inimese kokkusurumine, et neid vägisi suudlema panna. Ole lõbus ja loo meeleolu!