Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
26. jaanuar 2019, 13:07

STRESSIHOROSKOOP: kuidas sinu tähemärk stressiga toime tuleb? (3)

Stressiga pole nalja - kui seda ohjata ei oska, võib see muutuda tõsiseks haiguseks. Samas pole väheoluline seegi, et suur osa sellest, kuidas inimesed stressi taluvad, on meile tähtede poolt ette kirjutatud. Seega, uuri järgi, kuidas sinu tähemärk stressi talub ning mida saad selle leevendamiseks astroloogilisi aspekte silmas pidades ette võtta.

Jäär on paljudes tegemistes üsna raskemeelne, sest usub, et maailm jääb ilma tema tegutsemiseta seisma. Tal on elule kõrged eesmärgid, mille täitmise nimel ta muudkui rassib, kirjutab Womanitely. Puhata selle tähemärgi esindaja ei oska. Ja kui midagi läheb valesti, ongi Jäär pettunud ja sattub lihtsalt stressi - oma tundliku meele tõttu on Jäärad ärevusele, depressioonile ja muudele psüühikahäiretele väga vastuvõtlikud.

Kui oled selle tähemärgi esindaja, on sul viimane aeg õppida lõõgastuma ja elu nautima.

Sõnni meeleolu sõltub väga palju sellest, mida teised tema kohta mõtlevad ja ütlevad. Sõnn soovib olla kõiges hea.

Kui oled selle tähemärgi esindaja, lõpeta oma piinamine mõttega, et sa ei ole piisavalt hea, kui sa kellelegi ei meeldi. Mitte keegi ei saa kunagi kõigile meeldida. Keskendu iseendale ja oma vajadustele, teiste asemel pead õnnelikuks tegema iseenda.

Kaksikutele kipub iga väikseimgi probleem tunduma suurena, seetõttu keskendub ta liialt palju just probleemidele. Et selle tähemärgi esindajad on emotsionaalsed, ei suuda nad sageli ka oma viha kontrollida.

Kui oled sündinud Kaksikute tähtkujus, õpi abi küsima ja seda ka vastu võtma, sest tänu sellele on võimalik stressi oluliselt vähendada.

Vähk on oma olemuselt murelik tüüp. Ta on ülim perfektsionist, kes ei suuda tunnistada oma vigu või nendega tegeleda. Vähi tähemärgi esindaja ei kannata kriitikat ning võtab seda liialt isiklikult. Ta muretseb palju teiste arvamuse pärast ning püüab olla parim kõiges.

Kui oled Vähk, õpi elu lõdvemalt võtma!

Lõvi enamasti ei hooli sellest, mida teised ütlevad ja teevad. Kuid samas rõhub nad sageli oma elu ebaõnnestumiste peale. Need teevad teda tusaseks.

Kui sa oled selle tähemärgi esindaja, peaksid õppima mõistma, et ebaõnnestumised on osa meie elust. Ilma ebaõnnestumisteta ei saa me ei kasvada ega areneda.

Neitsi on ülemõtlemise maailmameister. Samuti muretsevad selle tähtkuju esindajad oma armuelu pärast rohkem, kui peaksid. Neil on oma elu jaoks alati kõige hullem stsenaariumi, kuigi ise tulevad enamasti kõigega edukalt toime.

Kui oled Neitsi, õpi elu vabamalt võtma.

Kaaludel on raske mõista, et elu ei ole alati õiglane. Samas tuleb mõnikord nii elu kui olukordi võtta täpselt sellisena, nagu nad on.

Kui oled sündinud kaalude tähtkujus, siis pea meeles, et oled lihtsalt inimene, kes ei saa muuta seda, mida inimene muuta ei saa. Tuleta seda endale järgmine kord end ebaõiglasest olukorrast leides meelde.

Skorpionid on üsna isekad, hoolides enamasti vaid iseenda heaolust. Ärevaks võib selle tähemärgi esindajaid muuta ebaõnn armastuses ja tähelepanu. Neid kahte asja ihkavad nad maailmas üle kõige. Kui nad neid ei saa, on nad lakkamatult mures, kas ikka väärivad kõike.

Skorpion peab õppima mõistma, et kõik inimesed ei pea temast hoolima ja teda armastama.

Ambur vihkab reegleid, kohustusi, kriitikat ja teiste inimeste ootusi enda suhtes. Neil on sageli probleeme tähtaegadega ning see põhjustab neile kuhjaga stressi. Neile tundub, et teised tahavad neile alati öelda, kuidas elada.

Kui oled sündinud selles tähtkujus, keskendu õnnele ning lõpeta suhted inimestega, kes üritavad sulle lakkamatult pähe istuda.

Kaljukits paneb palju rõhku iseendale. Ta seab oma elule kõrged ootused ja püüdleb raskesti saavutatavate eesmärkide poole. Kui nendeni tee on raske või ületamatu, muutub ta masendunuks. Kaljukits rõhub liialt pisiasjadele ning vihastab, kui nende kaaslased ei võta neid tõsiselt.

Kui oled Kaljukits, õpi mõistma, et miski pole täiuslik. Võta vabalt!

Veevalaja ärevuse algpõhjus on lakkamatu rööprähklemine. Veevalaja püüab saavutada liiga palju asju korraga ja kui ta seda ei suuda, mida juhtub sageli, tabab teda stress ja depressioon.

Kui oled Veevalaja, võta end lihtsalt kokku ja tee ebaõnnestunud asjad uuesti, ükshaaval.

Kalad muutuvad suures rahvahulgas ärevaks. Vaatamata sellele, et ta on suurepärane esineja, ei meeldi talle ei avalik esinemine ega tähelepanu keskpunkt.

Kui oled sündinud kalade tähtkujus, siis pea meeles, et kuna sa ei saa inimesi vältida, õpi olema veidi sotsiaalsem. Ning selle kõrval jäta aega ka iseendale oma patareide laadimiseks