KÄISID KOOS: Nikolai Levtšenko ja Aleksei Ivanov (kotiga) jäid turvakaamera vaatevälja Lasnamäel kaugliini busside peatuse lähedal askeldades.Foto: Politsei / kohtutoimik
Krimi
9. jaanuar 2019, 14:09

FOTOD ja VIDEO | Äpardunud narkoäri tõi Virumaa pättidele topeltkaristuse (10)

Mehed hiilisid kõrvale narkootikumide Saksamaalt Eestisse toomisest ja pidid karistuseks kuus kilo amfetamiini Jõhvist Tallinna vedama, kuid jäid politseile vahele.

Kaks meest hiilisid kõrvale narkootikumide Saksamaalt Eestisse toomisest ja pidid seetõttu kuus kilo amfetamiini Jõhvist Tallinna vedama, kuid jäid politseile vahele.

Ühel päikeselisel talvepäeval mullu veebruaris võis Pirital näha kummalist askeldamist. Mööda Rummu teed sõitis velodroomi juurde takso, kust väljus noorem mees. Seejärel liikus takso kõigest paarsada meetrit edasi ja Selveri parklas ronis välja ka teine mees, kel oli kaasas Säästukaardi kirjadega kilekott. Ta vaatas korra parklas ringi ja seadis siis sammud velodroomi poole. Samal ajal jalutas esimesena autost väljunud tegelane talle vastu ja nad kohtusid uuesti ülekäiguraja juures, vahetasid paar sõna ning läksid kumbki jälle oma teed.

Vaevalt jõudis kilekotiga mees velodroomi kõrval asuva kioski ette, kui talle lähenesid tumedasse riietatud mehed. Ta üritas küll jooksu pista, aga eriti kaugele ei jõudnud ja topiti musta maasturisse. Paar minutit hiljem võeti Selveri ukse juures kinni ka tema sõidukaaslane. Kümne minuti pärast veeres poe parklasse hõbehall Honda Accord, mille juhti tabas sama saatus.

Edasi lugemiseks: