Foto: egrafis.com
Inimesed
12. detsember 2018, 06:00

Skandaalne bikiinikaunitar abiellus kuningaga

Novembri lõpus lõi kogu Venemaa sipelgapesana kihama – Miss Moskva tiitliga pärjatud Oksana Vojevodina võttis vastu islamiusu ja abiellus Malaisia kuningaga.

Novembri lõpus lõi kogu Venemaa sipelgapesana kihama – Miss Moskva tiitliga pärjatud Oksana Vojevodina võttis vastu islamiusu ja abiellus Malaisia kuningaga.

25aastase Oksana õiget minevikku katab mõningane saladuseloor. Meedia andmetel esineb iluduskuninganna erinevate nimede all ja on osalenud isegi Venemaa ühes skandaalsemas meelelahutusprogrammis «Puhkus Mehhikos». Nimetatud tõsielusarjas elasid osalejad ookeanirannikul luksusvillas ja sebisid endile voodipartnereid. Purjus Oksana Vojevodina (või Oksana Gorbatenko või Ksenja Djagileva) jäi ühe mehega basseinis seksides koguni telekaamerate vaatevälja. On ilmne, et kaunitari nimevirvarri ja suurt segadust elulooliste andmetega seostatakse nüüd kõikjal maailmas kõlapinda leidnud tavatu abiellumisega eksootilisse kuningriiki.

Küll on aga teada, et Malaisia kuninga Muhammad V värske kaasa tegeles lapsena muusika ja balletiga ning sai hea hariduse. Oksana kõige suurem saavutus enne kuningaga abiellumist pärineb 2015. aastast, mil neiu pärjati Miss Moskva tiitliga. Iludusvõistluse järel pajatas Oksana ka tulevikuplaanidest. Neiu soovis saada kuulsaks telesaate­juhiks või töökohta muusikakanalis. Ent saatus tahtis teisiti. Lopsakate huultega iludus sai missikonkursi võitmise järel koostööettepaneku modelliagentuurilt, mis viis ta kümnetesse riikidesse. Ühel sellisel reisil Euroopasse olevatki ta Malaisia kuningaga tutvunud. Oksana seisis modellina luksuslikke käekelli reklaamiva stendi juures ja sealt Muhammadi terav pilk ta leidis ... Paari vanusevahe on 24 aastat.

Edasi lugemiseks: