Sisuturundus
25. oktoober 2018, 14:13

Kuidas jääda sügisvihmade kiuste kuivaks ja puhtaks? Eestlaste loodud vahend tuleb appi!

Eestis loodud populaarne nanokaitsevahendite sari GoGoNano jätab riided niiskusest ja sopast puutumata ka sügistormide keerises.

Nii ilus ja värviline kui sügis ka fotode pealt välja ei näe, enamuse ajast on reaalsuseks hall, märg ja sopane ilm, mis teeb meele täitsa mõruks. Puud võtavad küll endiselt erinevaid kollaseid ja punaseid toone, kuid raske on seda rõõmu nautida, kui sokid jalanõudes lirtsuvad ning jakk on vihmast raske. Ent kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähem: populaarne nanokaitsevahend GoGoNano Stay Dry hoiab riided ja jalatsid kuiva ning puhtana ka paduvihmas või mudalasus.

Kujuta ette: oled hommikul teel kooli või tööle, värske, kenasti riides ning mõnusas meeleolus. Terve öö on aga sadanud, vihma sabistab veel juurdegi ning teed on suuremaid ja väiksemaid lompe täis. Oled juba peaaegu sihtkohas, kui ootamatult üks masin sinu kõrval olevast suurest loigust läbi tuiskab, kõnniteele hiidlaine paiskab ning sinu läbimärjaks kastab. Helge päeva ootusest saab äkitselt täielik košmaar. Või siiski mitte? Ehk oled ettenägelikult katnud oma rõivad ja jalatsid Stay Dry’ga ning ükski piisk ei imbu su riietesse? Kõlab utoopiliselt, kuid tegelikult on see üks lihtsamaid asju, mida teha saab.

Kaur Reinjärv, üks GoGoNano brändi loojatest, selgitab, et kui enamik teistest nanokaitsevahenditest loob kaitsekihi materjali peale, siis GoGoNano toodetes on kasutusel uuemad tehnoloogiad, mis toimivad ka materjali sees. "Meie eriline koostis seob end tihedalt pihustatava materjali struktuuriga ning hoiab seega ära aktiivosakeste sattumise nahale või keskkonda. Nii oleme loonud täiuslikuma, pikema ja palju ohutuma kaitse kui meie konkurendid,“ lisab Reinjärv.

GoGoNano toodete hulka kuuluvad peale naha- ja tekstiilikaitse Stay Dry ka autokerekaitse Liquid Skin ning ekraanikaitsevahend Liquid Shield. Kõik sarja tooted on loodud tavakasutajale, mis tähendab, et nende pealekandmine on ülilihtne. Stay Dry puhul piisab vaid rõivaste pinna ühtlasest piserdamisest, autokerekaitse ja ekraanikaitsevahendi puhul tuleb vahend lapiga laiali ajada. Vedelikke tõrjuv kaitse hakkab toimima juba 15 minuti möödudes ning kestab vähese kulutamise korral kümneid kuid. Vee baasil loodud koostis tagab vahendite ohutuse tervisele ja keskkonnale, vähendades samas oluliselt kodukeemia kasutamist (korralikult kaetud esemete pesemiseks või puhastamiseks piisab niiskest lapist või veega loputamisest).

GoGoNano toodete kohta leiad rohkem infot SIIT