Foto: Uncrate Supply
Ilu ja mood
2. aprill 2018, 14:21

PEEN VÄRK: stiilne suitsu- või metsamees saab uhkeldada välgumihkliga mansetinööpidega

Olgem ausad: kuigi mansetinööbid on pulmades ja muudel peenematel üritustel mehele kohustuslik aksessuaar, on need üldiselt täiesti kasutud, märgib Maxim. Aga enam mitte tingimata – üks firma pakub mansetinööpe, mis toimivad ka tulemasinana.

Uncrate Supply mansetinööp-tulemasinad võimaldavad kandjal 1. avaldada kiriku ees pruutpaari ootavatele igavlevatele pulmakülalistele muljet, 2. süüdata sigarette, sigareid, piipe, lõkkeid, keskküttekatlaid, metsatulekahjusid, hooneid. Iseasi, kas näiteks metsas lõket üles tegeval mehel triiksärk seljas on.

Roostevabast terasest mansetinööpidel on väike täidetav mahuti, mis kestab kuni poolsada süütamist. Tahi olemasolu viitab, et ilmselt täidetakse neid väikseid tulemasinaid bensiiniga ehk kandja pole tingimata kaitstud kütuseleha või lekkimise puhul ka triiksärgi rikkumise eest.

Maxim märgib, et neil 70 dollarit maksvatele aksessuaaridel on ka see tüütu omadus, et need tuleb iga kord tuld anda soovides pluusi küljest lahti harutada. Nagu mansetinööpide paigaldamine hirmus lihtne oleks.

Foto: Uncrate Supply
Foto: Uncrate Supply