Foto: Daisy Lappard
Edda Pauksoni horoskoobid
5. jaanuar 2018, 20:03

Eesti tuntuim astroloog Edda Paukson leidis uue armastuse: võib-olla Eduard saatis mulle ta, et ma üksi ei oleks

Kui Eesti tuntuim astroloog kuulis oma arstilt, et peab minema puusavahetusoperatsioonile, tundis ta tõelist hirmu. Tõsi, ta ei peljanud mitte lõikust ennast, vaid pigem seda, kuidas elu hakkab pärast edasi minema.

Igapäevatoimingutes pole Edda (68) üksi – elukaaslasest Leinost (62) on palju abi. Praegu on just mees see, kes pere kahe kääbusšnautseriga jalutamas käib. «Leino on väga-väga hooliv ja liikuv inimene. Vaata, osa inimesi on kohe sellised, et niipea kui midagi ütled, hakkavad kohe tegutsema. Vahel isegi liiga kiiresti. Liikuv natuur.

[---]

Leinoga tutvus naine aastakümneid tagasi, kuid siis oli see mõistagi vaid hea tutvuse tasandil. «Kui Eduardi enam ei olnud, käis Leino, kui teda palusin, aeg-ajalt abiks meestetöödel. Parandas üht-teist, värvis uksi ja abistas. Ühel hetkel ta teatas: «Ma jään nüüd siia.» Oligi kõik.»

Edda tunnistab, et tookord konsulteeris ta esimest korda elus psühholoogiga. «Tõnu Ots ütles mulle: «Sul on vaba valik, kas jääda üksinda või elada inimesega, kes sinust hoolib.» Mu kõrval on kaaslane ja see on saatuse poolt antud, sest ma ei otsinud kedagi nagu tumm leilis. Võib-olla Eduard saatis mulle Leino, et ma üksi ei oleks.»

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse