Foto: VIDA PRESS
Suhted
26. juuni 2017, 11:22

10 seksinippi juhuks, kui oled uimane ja väsinud

Mõnikord lihtsalt juhtub nii, et tahaks, aga ei taha ka. Olete mõlemad tööpäevast väsinud ja veidi tüdinud ning rajuks seksiks pole üldse tuju. Aga natuke nagistada ikka võiks. Men's Fitness pakub välja 10 trikki, mida kasutada seksimisel just sellistel puhkudel, kui olete väsinu- ja laisavõitu. 

1. Valige näost näkku poos

Olete mõlemad voodil või diivanil külili. Sisened naisesse eestpoolt, tema tõstab pealmise jala üle su puusa.

2. Valige lusikapoos

Olete samuti külili, aga naine on seljaga sinu poole. Võtate tihedalt teineteise kaisus olevate lusikate asendi. Ära unusta naist sealjuures käsitsi aidata.

3. Valige anaalseks

Kui see on teie mõlema jaoks okei, siis on see hea lihtne viis rahulduse saamiseks. Varuge libestit ja tegutsege aegamööda. Võite olla külili või traditsioonilisemas koerapoosis. Ja taas: ära unusta lisaks naise kliitorit ja nibusid stimuleerida.

4. Kasutage patju

Padjad aitavad hoida soovitud asendit ja nurka siis, kui keha on laisavõitu. Näiteks pane üks padi selili oleva naise tagumiku alla ja teine oma põlvede alla.

5. Tehke käsitööd

Olete mõnusalt pikali ja teete teineteisele korraga mõnu vaid käsi kasutades. Saate olla lähedased, aga ei pea liiga palju vaeva nägema.

6. Kasuta oma suud

See võib tunduda hea tükk tööd, aga tegelikult on ju tegevuses vaid su kael ja keel. Kasuta patju või toeta oma pea naise puusale.

7. Tehke massaaži

Pärast pikka ja väsitavat päeva võib saada paremale seksilainele korraliku üle-keha massaaži abil.

8. Seksige diivanil

Nii ei pea nägema vaeva magamistuppa minekuga ja kuna sohva on reeglina voodist ebamugavam, siis on väiksem oht, et seal seksi käigus magama jääte.

9. Lihtsalt suudelge

See võib kehakeemia korralikult tööle panna ja tekitada hea seksiisu isegi siis, kui tuju väga pole. Ja kui ka seksiks ei lähe, siis hea ja lähedane on ikka.

10. Mängige mänge

Intiimne kogemus ei peagi tähendama otsest vahekorda, teinekord on piisavalt lõbus ka näiteks stripp-pokker.