Margus VaherFoto: Aldo Luud
Suhted
17. aprill 2017, 13:41

Margus Vaher julgustab Eesti naisi magamistoas hullama: mees ei vaja voodis ideaalmõõtudega bimbot, vaid naist, kes laseb end vabaks (59)

Muusik Margus Vaher postitas eile blogisse Life Lessons avameelse postituse, milles arutles selle üle, mida vajab mees ja mis võiks toimuda tema magamistoas.

“Eestis on palju ilusaid inimesi ja naisi, kuid kui sisukad nad on? High five, tšikid, kes te olete paljude instagramikasutajate silmapaitus oma vaffate uute filtrite, duckface-videote ja igapäevaste trenniselfidega, mille all ilutseb mõni surematu quote. Aitäh selle kõige eest, mida küll maailm ilma selleta teeks! Nartsissism on vaffa asi. Elu on lill! Mulle on nartsissid alati väga meeldinud,” iroonitseb Vaher Eesti naiste üle. 

“Teate, mis on tegelikult ilus ja paneb mehe sisemiselt naeratama? See, kui ühes naises on avaldunud suur sisemine naiselikkus. Milles see väljendub? Selline naine puudutab nii, et selles on vägi, tantsib nagu keegi ei vaataks, naeratab nii, et see kiirgab ja tõstab kõige ümbritseva vibratsiooni nii, et mees tema kõrval tõuseb täiesti sundimatu kergusega omaenda kõrgustesse ja on enda parim versioon,” kirjutab mees. “Selles on oma sügav tarkus, et mees on pea ja naine kael, mis seda pead liigutab. Ja seda kogu lugupidamise juures nii meeste kui naiste suhtes.”

Vaheri sõnul häirib mehi naiste juures enim näägutamine. “Kummaline, sest naised on intuitiivselt nii targad olevused. Ometi, nii paljud ei ole veel mõistnud või endale teadvustanud, millist kahju säärane etteheitev mentaliteet tegelikult külvab. Rääkimata sellest, milline sex-killer see on. Selle asemel, et kinnitada mehele, kui tubli ta on ning millist potentsiaali ta omab, minnakse tihti destruktiivse manipulatsiooni teed. Kui keegi on seda harjunud tegema, siis stop that shit ja vaata, kui kiiresti asjad hakkavad muutuma,” sõnab Vaher.

Lisaks rääkis Vaher sellest, mis võiks ideaalis toimuda magamistoas, nentides, et paljud naised ei müra oma mehega voodis, vaid kannatavad kehakomplekside käes. “Fakk, mida meie ühiskond ja iluajakirjad on naisi uskuma pannud! Mees ei vaja voodis ideaalmõõtudega, Botox-huultega bimbot, kelle spetsialiteediks on pornonäitlejannade häälitsuste matkimine ja no-matter-what nurga alt ideaalne välja nägemine. Mees tahab voodis olla naisega, kes laseb end vabaks, on kirglik ja veidi metsik, armastab end sellisena nagu ta on ja armatseb mehega like she means it,” lausub ta.

Tutvu blogiga SIIN!