Foto: PantherMedia / Scanpix
Mitmesugust
30. märts 2017, 19:15

MILLINE KURNATUS: lood maruväsinud emadelt

Pole ime, kui mõni ema totaalsest kurnatusest, magamatusest ja väsimusest puhta rumalaid asju tegema hakkab. Cafemom.com leidis mitu humoorikat lugu väsinud emade tegudest, mõned neist on siin. Milliste tobedate asjadega sina suurest väsimusest hakkama oled saanud?

Üks ja valmis

"Kui mu beebi oli mõnekuune, mõtlesin, et joon oma esimese õlle alates lapseootele jäämisest. Nagu selgus, kombinatsioon vähesest unest ja üleaastasest kainusest oli õige võimas segu – minu abikaasa pidi mind üles ajama. Olin nägupidi toidutaldrikus magama jäänud!"

Lutisegadus

"Minu kolmas laps oli väga väsitav laps. Jube armas, aga nii-nii väsitav. Kuude kaupa tundus, et ainus muusika elus on lapse kisa. Ükskord hakkasime välja minema ja ma üritasin meeleheitlikult kõike korda saada ja palusin oma kahel tütrel kiirustada. Oma unetus hullumeelsuses loputasin ma ruttu luti ära (sest see nutmine!) ja toppisin selle oma 9-aastase tütre suhu. Ehmatus ja segadus tema näol ei lähe mul kunagi meelest ära."

Nagu muinasjutus

"Kui olin oma pojaga haiglas ja 48 tundi järjest ärkvel olnud, hakkasin hallutsinatsioone nägema. Nägin oma silme ees, kuidas vaip lendas ja liikus nagu Aladdini võluvaip."

Teie vanus?

"Läksin oma nädalavanuse pojaga arsti juurde. Keegi küsis mult, kui vana ma olen ja mu pea oli tühi. Mul läks omaenda vanus meelest! Pärast pikka vaikust, mille jooksul kõik ruumisviibijad vaatasid mind nagu hullu, ütles mu mees minu õige vanuse."

Kohvipaus

"Kui olin poisid lõpuks ometi istuma saanud, hüppasin kohe autosse ja kihutasin minema. Vajutasin pidurile kui sirutasin oma latte järele, mille ostmine ise oli juba nii keeruline olnud. Seda polnud oma kohal.  Peatusin keset tänavat, tegin ukse lahti ja astusin välja. Otse loomulikult: kohv (ikka veel püsti) oli mu auto katuse peal."

Raske näha

"Ükskord ärkasin öösel, et last toita. Ma ei leidnud öökapi pealt oma prille. Otsisin igalt poolt, samal ajal beebi andis muidugi teada, et olen hiljaks jäänud. Lõpuks panin tule põlema, et prillid üles leida. See äratas mu mehe, kes informeeris mind, et prillid olid mul juba ees."