Foto: VIDA PRESS
Ilu ja mood
7. märts 2017, 13:03

TOO OMA KEVADGARDEROOBI SÄRTSU: värv, mis sobib kõigile meestele

Men's Health märgib, et asjast ei tasu valesti aru saada – ka moekad mehed armastavad kanda sinist, musta ja rohelist. Aga kui kevad uksele koputab, siis tuleb tasapisi üle minna soojema aja riietusele ja hea viis seda särtsakalt teha on lisada oma muidu neutraalsesse garderoobi erksamaid värve. Ja kevadel 2017 on number 1 moevärv – sealjuures sisuliselt kõigile sobiv – roosa.  

Ära karda roosa tavapärast naiselikuks peetavat mainet. Näiteks on igati sooneutraalne roosa populaarne hele toon – nii hele, et see meenutab lausa valget. Meeste moeüritustel on see viimasel ajal olnud üks levinumaid värve ja moelavadelt paistis, et see näeb äge välja iga nahatooni puhul. Tõmmum mees võiks eelistada täiesti pastelset ja heledanahalisem rohkem läbipaistmatut roosat.  

Ja selle värvi kandmiseks pole mingi kindlat viisi. Võid teha moealase avalduse, kandes roosat bomber-jopet. Või lihtsalt näidata, et oled värvi- ja detailiteadlik, kandes rinnataskus roosat taskurätti. Siinkohal kolm head viisi roosa kandmiseks.

Bomber-jope

Muutliku ilma puhul on bomber väga hea valik. Aga tumeda bomberi asemel panusta pigem kahvaturoosale. Hõbedane lukk ja tumedad mansetid muudavad seda mehelikumaks. Moeblogija Jamal Jackson on pannud bomberi paari šambreesärgi ja mustade teksadega. Komplektile panevad hea punkti valged tennised.

comfy only 🙅🏽‍♂️ - StyleSocietyGuy.com

A post shared by StyleSocietyGuy (@stylesocietyguy) on

Pleekinudroosa T-särk

Kui roosa jope on sinu jaoks liiast, siis vali heleroosa särk. Russell Westbrookil on selline peenelt delikaatne õrnroosa särk. Näeb välja hea ükskõik mis värvi alumise osaga – proovi näiteks oliivirohelisi või valkjaid pükse.

2. Shades of Pink #whynot #fashionking

A post shared by Russell Westbrook (@russwest44) on

Tennised

Kõhkled ikka veel? No siis hangi moevärvi tennised. Nii roosa talla kui pealistega tennised loovad välimusele kevadise värskuse. Kõige paremini sobivad need võimalikult lihtsa riietusega: näiteks liibuvad teksad ja lihtne valge T-särk.

7 Combos Casuais para se Inspirar! 👉🏼 Qual o seu favorito?

A post shared by Loft Masculino (@loftmasculino) on