Tema edukus ei tähenda, et ta sulle kaasa ei ela.Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
6. märts 2017, 21:51

5 põhjust, miks käia iseseisva naisega (8)

Nad saavad üksi hakkama, kuid see ei tähenda, et nad ei tunne armastust. Tegelikult on selline naine imeline, sest kui olete koos, tähendab see, et ta tahtis just nimelt sind. Kui ta otsustas sinuga olla, kuigi saab suurepäraselt ka üksi hakkama, siis tead, et ta on sinuga suhtes õige asja pärast. Veebileht Popsugar.com loetles viis põhjust, miks iseseisev naine sinu jaoks parim on.

Ta oskab ka ilma sinuta tegevust leida

Sa ei pea muretsema selle pärast, et ta sinu külge liiga klammerdunud on, sest tal on oma elu elada. Ta ei süüdista sind ka selle eest, kui veedad vahel aega oma sõpradega ja leiab endale ise tegevust.

Ta julgustab sind

Iseseisvad naised on tavaliselt väga motiveeritud ja enesekindlad. Tema järgib alati oma unistusi ja tahab, et ka sina seda teeksid. Iseseisvast naisest võib saada sinu suurim ergutustüdruk ja toetaja, kui tead, mida tahad saavutada.

Ta saab endaga hakkama

Ta sai enne sind endaga hakkama ning ka nüüd ei pea sa igal sekundil tema kätt hoidma. Muidugi hindab ta sinu tuge ja head nõu, kuid kukkumise järel suudab ta jalule tõusta.

Ta ei ürita sind muuta.

Kui ta juba sinuga koos on, küllap sa talle ka meeldid. Tema on rahul sellega, kes tema on ja ei oota ka sinult midagi muud.

Temaga tunned, et sind tahetakse, mitte ei vajata meeleheitlikult

See võib kõlada kummaliselt, aga see, et ta sind ei vajanud, teeb teie suhte veelgi erilisemaks. Sa ei ole tema jaoks pelgalt vahend, et üksindust peletada. Ta tõesti tahab sinuga olla, kuigi ei pea seda tegema. Ta ei taha ükskõik millise suvalise tüübiga koos olla, vaid sinuga, sest armastab sind. Enesekindla mehena tead, et oled tema jaoks vajadusel alati olemas ja lepid sellega, et seda vajadust võib-olla hirmus sageli ei tekigi.