Foto: PantherMedia / Scanpix
Ilu ja mood
15. veebruar 2017, 17:50

Lihtne ja klassikaline stiil: teksad ja T-särk

Milleks seda, mis seljas on, ülemäära keeruliseks teha?

T-särgi ja teksade kooslus võib küll esmapilgul tunduda tagasihoidlik, kuid tegelikult on nipp selles, kuidas lihtsat rõivastust aksessuaaride, teiste rõivaesemete ja stiliseerimisega täiendada. Stiilileht whowhatwear.com annab häid nõuandeid, kuidas ilma suurema vaevata lihtne combo millekski eriliseks muuta.

Kontsaga kingad ja pintsak

Viisakad kingad ja ametlikkust lisav pintsak muudavad argise välimuse haritumaks ja isegi töökohale sobivaks.

Nahktagi ja eriline käekott

Lukkude ja julge lõikega tagi (ei pea olema pärisnahast!) T-särgi peal väljendab kandja enesekindlust ja kartmatust. Kui on päikeseprillide kandmise aeg, pane ette ka oma kõige vingem paar ja kõnni linna peal, pea püsti, nagu see eneseteadlik naine, kes sa oled. Väike käekott, eriti kui see on mingis silmatorkavas toonis, lisab veelgi särtsu.

Poisilikust naiselikuks

Tulemas on üritus, kus on vaja olla tavalisest elegantsem, aga sa ei taha loobuda oma mugavatest teksapükstest ja mõnusast särgist? Viska peale kleit, naiselik vest, pikk kampsun või stiilne mantel. Kleit võiks olla pisut avaram, et teksade vööosa ja taskute jooned liiga välja ei punnitaks. Kui kannad veel oma stiilseimat saapapaari ja kõrvarõngaid, unustavad peokülalised, et selle kõige all on midagi täiesti lihtsat ja igapäevast.