Foto: kristjan lepp
Mitmesugust
31. august 2016, 21:49

Liina Kersna: "Mul on olnud võimalus elada huvitavat ja hoitud elu." (10)

Riigikogu liikme Liina Kersna sõnul on temal olnud võimalus elada huvitavat ja hoitud elu, ent tänutäheks on hea elule ka tagasi anda. Juba aastaid on ta lähtunud põhimõttest, et üks kuupalk aastas läheb heategevuseks. 

"Heategevusega tegelemine lihtsaim viis saada ses ebaõiglases maailmas veidigi hingerahu," rääkis Liina heategevuse võlust.

Nii korraldasidki Kersnad sel suvel sõprade abiga Võrus heategevusliku kirbuturu, kus olid peale perekonna enda asjade müügil ka nende sõprade annetatud asjad. Kirbuturu eesmärk oli koguda raha Järve kooli erivajadustega väikelaste hoiule, Võrumaa naiste tugikeskusele, Võru pensionäride ühendusele, Võru koerte varjupaigale ja fondile «Igale lapsele oma pill».

Kui palju kogusid kokku näiteks Maire Joala annetatud Jaak Joala muuseumiväärtusega esemed ja mis hinnaga skooriti Stig Rästa riided ning jalanõud, seda loe edasi juba värskest Naistelehest!

Loe värsket Naistelehe numbrit edasi juba digiajakirjast digi.naisteleht.ee!

 Kasuta perepaketi võimalust! Perepakett annab Sulle ja veel neljale pereliikmele ligipääsu Eesti suurematele nädala- ja päevalehtedele ning ajakirja sisule (sh Delfi tasulisele sisule). Iga pereliige saab valida endale huvipakkuvamad väljaanded ja lugeda neid igas kohas, igast seadmest.Perepakett asub siin: www.perepakett.ee
 

Naistelehe paberajakiri telli aga siit - ajakirjad24.ee/naisteleht