Ei sobi: väljaveninud ja topilised aluspüksid viska minema. Foto: PantherMedia / Scanpix
Ilu ja mood
24. august 2016, 12:36

Mida arvavad naised SINU ALUKATEST?

Men's Health palus enam kui tuhandel oma sõsarväljaande Women’s Health lugejal kirjeldada: missugune aluspesu peaks paljastuma mehe pükste alt?

Hoolitse oma pesu eest

Heida pilk sellele aluspesule, mis sul hetkel jalas on (kui oled kontoris või näiteks kohtumisel äripartneritega, siis lükka seda veidi edasi – toim). On sul jalas pleekinud või veninud trussikud? Kui vastus on jah, siis on aeg need välja vahetada.

Ei sobi: väljaveninud ja topilised aluspüksid viska minema. Foto: PantherMedia / Scanpix

"See, kuidas sa hoolitsed enda omandi eest, näitab, kuidas sa hoolitsed kõige eest oma elus," ütleb stilist Jacqui Stafford.

See on pisike detail, mis näitab sinu kohta palju.

Ülalviidatud küsitluse üks tulemusi polnud kuigi üllatav. Naiste meelest on mehe kõige suurem viga see, kui tema aluspüksid pole puhtad või on hooletusse jäetud. Kontrolli, et su alukatel poleks pidurdusjälgi ega plekke ja et need poleks topilised. Kui leiad, et sul oleks häbi selliseid naisele demonstreerida, siis viska need minema.

Kui sa tahad, et su aluspesu kauem kestaks, siis pese seda käsitsi ja ära kasuta riidekuivatit, vaid riputa need nöörile kuivama. Nii pesumasin kui kuivati räsivad ja kulutavad tekstiili.

Investeeri kvaliteetsesse pesusse

"Selliseid mehi on vähe, kelle investeerimishuvi laieneb ka aluspesu tasandile," ütleb meestemoesaidi Style Girlfriend rajaja Megan Collins. "Nad saavad aru kvaliteetsete kingade või üleriiete hüvedest, aga on sageli kitsid, kui tuleb soetada sokke või aluspesu."

Kuna su aluspüksid on päev otsa teiste riiete all peidus, siis võib tunduda kuidagi loomuvastane käia välja rohkem raha ja osta kvaliteetsem paar. Aga kui sa nii teed, siis kestab su pesu rohkem kilomeetreid ning pakub suuremat sõidumugavust. Lisaks tunned end märksa enesekindlamalt, kui õhtul kellegi kauni daami ees lahti riietud.

Millist aluspesu naised kõige rohkem hindavad?

62% küsitletud naistest leidis, et mehe parim valik on bokser-ümbrikud.

"Me ei taha mingeid üllatusi, kutid," ütleb Collins. "Kõige paremad on bokser-ümbrikud, mis on sellist neutraalset värvi nagu hall, tumesinine, must ja valge."

Sobib: bokser-ümbrikud ehk lühemad ja kitsamad bokserid, neutraalne värv. Foto: PantherMedia / Scanpix

Teine klassikaline stiil on bokser-šortsid. Kui sinu eelistuseks ongi sellised, siis väldi kitšilikke mustreid või tobedaid logosid. Aluspesu ei ole see koht, kus väljendada oma armastust "Simpsonite" vastu. 

Nojah: pikemad ja avaramad bokser-šortsid on naiste valik nr 2, totakad mustrid aga ei lähe mitte. Ei südamekesed, Homer ega Angry Birds. Foto: PantherMedia / Scanpix

Ja aluspükste stiil, mida naised viimasena näha tahavad? Toestavad ehk pingul valged ümbriku stiilis aluspüksid. Aeg need heaga pensionile saata.

Ei sobi: kitsad valged ümbriku stiilis alukad. Foto: PantherMedia / Scanpix