Foto: Kõvatõmmis Facebookist
Krimi
6. november 2015, 18:00

Tartlanna müüb Facebookis oma keha: täidan kõik meeste soovid! (210)

Facebooki kasutamisvõimalused on üüratud. Üks Tartu neiu on seal leidnud võimaluse, kuidas elatist teenida, pannes ennast oksjonile ja müües end kõige kõrgemale pakkujale.

18-aastane Sirle on enese müümisega, või nagu talle endale meeldib öelda, enda oksjonile panemisega, tegelenud mõned kuud. Teeb ta seda peamiselt majanduslikel põhjustel - et end ära elatada - ja niipea ei kavatse ta tegevust lõpetada.

Miks noor naisterahvas tegeleb avalikult enese müümisega sotsiaalmeedias, toob ta ennekõike välja põnevusjanu, kuid see pole ainus põhjus.

"Mõtlesime mehega, et võiks nagu vaheldust olla," kommenteerib ta. Lisaks sellele otsib Sirle endale veel potentsiaalset varuvarianti praegusele armastatule. "Vahel ka selleks, et kolmekesi olla.“

Ühe oksjoniga soovib neiu teenida 500-900 eurot. Oksjoni võitja valib Sirle ise välja, ennekõike muidugi kõige suurema pakkumise järgi, mis enamasti jääb tema soovitud hinnaklassi - viimasel oksjonil teenis ta enda väitel 500 eurot.

Mida saab aga oksjonil suurima panuse teinud meeskodanik?

"Täidan kõik tema soovid.“ Seda, kui palju mehi on oksjonite toel neiuga aega veeta saanud, ei soovi ta avaldada. "Neid ikka on,“ jääb ta kidakeelseks. 

Politsei- ja Piirivalveameti pressiesindaja Helen Uldrichi sõnutsi saab tegevust karistada, kui teenust pakub või ostab alaealine inimene. "Täisealiste inimeste vahel on see lubatud, kui tehingu juures puudub vahendaja," kommenteerib Uldrich.

Heade mõtete linn?