Foto: PantherMedia / Scanpix
Mitmesugust
14. oktoober 2015, 22:41

Pedofiil väikesele õele: vennad teevadki nii (55)

Tartu Ekspressile rääkis oma loo naine, keda vend oli lapsena pikka aega pilastanud, kuid ei teda ega tema õdesid ei uskunud ega aidanud keegi. Kuigi vend hiljem vangi pandi, jätkas ta vabanedes laste ahistamist.

"Ta üritas mind korduvalt vägistada ka, aga lihtsalt... ei mahtunud. Aga ta käppis mind ja mu kolme õde kogu aeg. Mu esimene mälestus sellest on siis, kui ma olin kolmeaastane. See kestis aastaid. Eriti õudne oli öösiti, kui ta une pealt tuli katsuma. Käskis alasti koerapoosis olla, katsus meid ja onaneeris samal ajal. Ta ütles, et annab peksa, kui me kellelegi räägime. Ja et vennad teevadki nii. Ema ei uskunud meid," rääkis Tartu Ekspressile klaasistunud pilguga Laura (nimi toimetusele teada), kes pidas pedofiilist venna Tauno terrorit taluma aastaid.

Laura ja ta õed kasvasid üles Tartu lähedal. Nende lapsepõlv oli kõike muud kui soe ja rahulik. Ka raha oli vähe, ema kasvatas suuremalt jaolt lapsi üksi. Kõige vastikuma armi jättis tüdrukute hingedesse aga siiski venna käitumine.

"Minu pool lapsepõlve möödus kodu lähedal metsades, et ta ei saaks meid kätte. Eks ta tuli otsima küll, aga seal oli rohkem ruumi põgenemiseks. Kõige hullemad olid ööd, vahetasime voodikohti, et Tauno ei saaks aru, kus keegi magab. Mitte keegi ei aidanud meid. Sugulased teadsid, aga nad ei takistanud kuidagi, sest keegi ei uskunud. Ainult vanem õde uskus ja hakkas meid kodust enda juurde tihedamini külla viima, et meid säästa. Ta käis toona ka miilitsas, aga ema ütles neile, et see on loll jutt, ja siis ei võetud seda üldse töössegi," rääkis Laura.

Refereeritud artikli täisteksti loe Tartu Ekspressist!