Sisuturundus
8. aprill 2024, 16:37

Eesti suurimas järelmaksu võrdlusportaalis leiab rohkelt 0-intressiga pakkumisi

Mõne ostu tegemine võib olla väljakutse, eriti kui selle vajadus tekib ootamatult. Kui eelarve on piiratud, on hea teada, et paljud ostukohad pakuvad ka järelmaksuvõimalusi. Siin tuleb aga silmas pidada, et järelmaksuga ostes ei loe ainult toote täishind vaid ka järelmaksupakkuja intress. Nii tuleks korraks aeg maha võtta ja teha põhjalik hinnavaatlus, et saada järelmaks võimalikult soodsatel tingimustel ning nagu Eesti suurimast sõltumatust järelmaksu hinnavaatlusportaalist Maksetingimused.ee selgub, saab järelmaksu tihti ka 0-protsendilise intressiga.

Põhjalik hinnavaatlus on oluline, kuna järelmaksupakkujad ja kaupmehed on sageli teinud erikokkulepped ja sama järelmaksupakkuja puhul on eri kaupmeestel erinevad intressimäärad. Eeskätt peaks järelmaksuga ostes võrdlema sama toote ja sama makseperioodi kuumakseid erinevate kaupmeeste juures ning valima kõige väiksema kuumaksega pakkumine. Õnneks aitab Eestis loodud suurim sõltumatu hinnavõrdlusportaal maksetingimused.ee kõikidel tarbijatel ja väikeettevõtjatel teha soodsamaid finantsotsuseid ning seda täiesti tasuta.

Soovitud toote võid kätte saada ka 0-intressiga

Maksetingimused.ee-st saab uurida erinevaid järelmaksuvõimalusi ning teha ka kindlaks, et oled teadlik võimalikest lisatasudest ja intressimääradest. Kuna kaupmehed ja järelmaksu pakkujad konkureerivad omavahel klientide saamiseks, siis üritatakse üksteist tarbijale soodsamate tingimustega üle trumbata. Nii pakutakse ostjate meelitamiseks sageli ka 0-intressiga järelmaksu. Selliste pakkumiste puhul ongi krediidi kogukulu 0€ ning see on hea võimalus saada soovitud toode kohe kätte ning maksta selle eest osamaksetega. Alles jäänud raha saab kasvõi investeerida. Kui oled juba toote ostnud kõrge intressimääraga järelmaksuga, aga pärast selgub, et oleks saanud sama toote mujalt ka 0-protsendise intressimääraga, võib olla juba hilja, sest müüja ei ole kohustatud müüdud toodet tagasi ostma.

Kõige kiiremini leiad 0-intressiga pakkumised Eesti suurimast järelmaksu võrdlusportaalist

0-intressiga pakkumisi tehakse erinevatel viisidel: piiratud kestusega kampaaniad, kampaaniad konkreetsetele toodetele; 0-intress, kui tasuda toote eest 3 osamaksega (kõige levinum), 6 osamaksega või 12 osamaksega, või siis 0%-line intress, kuid kasvõi ühe päevase hilinemisega muutub leping kõrge intressiga väikelaenuks! Seega tasub väga valvas olla. Järelmaksu pakkujad piiravad sageli omalt poolt mitu 0-intressiga järelmaksulepingut nad ühe kliendiga sõlmivad, seega tuleks hoolikalt valida, milliste ostude puhul seda võimalust kasutada. Selliste pakkumiste jahtimine võib olla ka korralik ajakulu ja siin tulebki appi värske hinnavaatlusportaal Maksetingimused.ee.

Maksetingimused.ee portaalis saab täiesti tasuta võrrelda soovitud toote kuumakseid ning tellida teavitusi 0-intressiga pakkumistele

Maksetingimused.ee portaalis saab tasuta ja ilma registreerimata võrrelda huvipakkuva toote puhul nii täishindu kui ka järelmaksu intressi ja kuumakse suurust erinevate müüjate juures. Võrdluses on nii populaarsed järelmaksuga telefonid, näiteks iPhone 13 või Samsung Galaxy s23 kui ka järelmaksuga autod. Lisaks tarbijatele suunatud pakkumistele on olemas ka kategooria „järelmaks ettevõttele“. Konkreetse toote vaates saab sisestada ka oma e-maili, et saada teavitusi, kui tootele lisandub uus pakkumine, sh ka 0%-lise intressiga pakkumised.

Lisaks intressimäärale võivad järelmaksupakkumised kaasa tuua erinevaid tasusid, nagu lepingutasu, hilinenud maksete trahvid jne. Sellised tasud võivad oluliselt mõjutada teie lõppmaksumust, seega on oluline ka need enne otsuse langetamist maksetingimused.ee portaalis läbi vaadata.

Samsung Galaxy S23 järelmaksu pakkumiste hinnavaatlus sõltumatus võrdlusportaalis Maksetingimused.ee

Eesti tarbijad juba säästavad Maksetingimused.ee portaali kasutades igakuiselt kokku üle miljoni euro

Portaali looja Karl Märka sõnul tekkis tal idee panna püsti järelmaksu võrdlusportaal kui ta oli 2023. aasta jõulude ajal omal nahal kogenud suurt hinnaerinevust järelmaksu pakkumistes. „Täpselt samal telefoni mudelil oleks 5aastase perioodiga järelmaksu puhul olnud erinevus kõige kallima ja kõige soodsama pakkumise vahel 5 aasta peale enam kui kaks korda,“ nendib Märka.

„Kui tavalisi hinnavaatluse portaale kasutades on täishindade võrdluses käärid kõige kallima ja kõige soodsama pakkumise vahel umbes 10% piires, siis järelmaksuga ostes võib erinevus olla üle 100%. See on praegu täiesti kaardistamata ala. Võiks isegi öelda metsik lääs. Heausklik või lihtsalt kiirustav tarbija saab vale valikuga korralikult vastu pükse,“ toonitab ta.

Karl Märka toob juurde ka illustreeriva statistika: „2024. aasta esimese kolme kuuga külastas Maksetingimused.ee portaali keskmiselt 390 kasutajat päevas. Neist 13% liikus portaalist edasi kaupmehe e-poodi tellimust sooritama. See tähendab 50 inimest päevas leidis portaali kaudu endale soodsaima järelmaksu pakkumise. Kui võtta, et meil on keskmise toote hinnaks 714 eurot ning krediidi kogukulu erinevus kõige soodsama ja kõige kallima pakkumise vahel keskmiselt 2,2kordne, siis see tähendab, et keskmine ostja säästis kogu järelmaksu perioodi peale 857 eurot. Kui me võtame eelduseks 50 säästjat päevas ja 1500 säästjat kuus, siis teeb see kokku 1500x857 eurot = 1 285 500 eurot.“

Finantsotsused peaksid alati olema läbimõeldud ja vastutustundlikud. Enne järelmaksulepingu sõlmimist veenduge, et olete oma rahalise olukorra suhtes realistlik ja suudate laenumaksetega mugavalt toime tulla.

Tähelepanu! Tegemist on finantsteenuse reklaamiga. Enne lepingu sõlmimist tutvuge finantsteenuse tingimustega ning vajadusel konsulteerige spetsialistidega.