Au naturelFoto: Alamy
Ilu ja mood
21. märts 2015, 08:00

Aluspüksid kui hinge peegel (9)

Mida räägib sinu kohta püksikute-eelistus?

Kui riideid, mida me kanname, näevad kõik, siis pesu on kui väike saladus, mida iga naine saab hoida vaid endale, sest tegelikult ei pea ju keegi nägema, mida me riiete all kanname või ei kanna. Milliseid püksikuid keegi eelistab, ütleb aga tema isiksuse kohta rohkem kui ükski ülerõivas.

Aluspesu on isiklik ning see võib inimese kohta öelda nii mõndagi. Näiteks ütleb aluspükste eelistus nii mõndagi inimese iseloomu, stiilieelistuste ja sõprussuhte kohta.

Hipsterid

Neid, naistebokserite seksikamat suguõde kannavad enamasti sportlikud naised, kelle tagumik ajab kadedaks viimase kui ühe. Enamasti naudib see naine ka ise tähelepanu ja seda, kuidas kannikas kelmikalt püksisääre vahelt välja piilub.

Ta eelistab riietuda lihtsalt ja mugavalt ning kellelegi teisele ta sellega muljet jätta ei taha. Ta usub, et mugav riietus tagab selle, et ta on kõiges alati tasemel.

Suure tõenäosusega on tegemist uuendusmeelse ja karismaatilise liidriga, kel pole mingi probleem grupp inimesi oma soovi järgi tegutsema panna. Lisaks oma äärmise sõbralikkuse ja suurepärase suhtlemisoskuse poolest paistab ta silma ka töökusega.

Pepuvahepüksid ehk stringid

Suure tõenäosusega on tegemist tõelise alfaemasega, kes ei karda kedagi ega midagi. Ta on sündinud liider, kuid võib vahel tunduda veidi hirmuäratav. Oma arvamust ei jäta ta kunagi ainult enda teada. Keegi temaga vaielda naljalt ei taha.

Sõprussuhteid hoiab ta väga ning just tema on see, kelle poole sõbrad pöörduvad, kui on vaja nõu ja abi.

Lisaks on ta megaseksikas ja tõeline meesteõgija.

Klassikalised aluspüksid

Kontorirott, kes armastab mugavust. Enamasti arvatakse, et tegemist on tõelise laiskvorstiga, kuid tegelikult ta seda siiski ei ole. Ta armastab kõike lihtsalt väga vabalt võtta. Ideaalne elu tema silmis oleks mõnel eksootilisel saarel, kus ta saab päevad läbi päikese käes peesitada, kokteile juua ning kenade meeste pilke püüda.

Nöörstringid

Kuum tükk, kes teab täpselt, kui seksikas ta on, ega karda seda välja näidata. Suure tõenäosusega on tal rohkem mees- kui naissõpru, sest ta tunneb end vastassugupoole seltskonnas oluliselt mugavamalt.

Ühtlasi on tegemist tõelise peoloomaga, kes ei ütle kunagi ära ühest joogist ning kellel võib olla piiri pidamisega probleeme.

Bokserid

Vaikne ja arglik naisterahvas. Teisi ta väga ei usalda, sest teab, et saab asjadega kõige paremini ise hakkama. Samas suhtub ta ellu üpriski vabalt ega soovi end millegi või kellegagi veel siduda.

Uusi sõpru ta endale ei otsi, vaid on lojaalne oma ühele parimale sõbrannale, kelle jaoks on ta alati olemas ja kes teda kunagi alt ei vea.

Vanaemaalukad ehk ülisiivsad aluspüksid

Veidrik, kes armastab mugavust ning keda ei huvita, mida teised tema aluspükste valikust arvavad. Tegelikult polegi palju neid, kes selle kohta midagi arvata võiksid, sest mehed talle tormi ei jookse. Reaalsele suhtele eelistab ta internetiromansse.

Miniseelikuid ja kitsad teksasid ei kanna ta mitte kunagi – osalt seetõttu, et hiiglaslikud aluspüksid ei mahu lihtsalt sinna alla.

Au naturel

On ka neid, kes aluspükse vihkavad ja neid jalga ei panegi. Sellisel juhul on tegemist elu väga vabalt võtva naisega, kes on väga kirglik ning näeb igas asjas ilu. Paljud imetlevad tema positiivset energiat. Ta on kui inimmagnet, sest nii mehed kui naised tahavad alati temaga aega veeta.