Foto on illustreeriv.Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
22. november 2014, 17:04

OIGED JA KARJED: haigla koristaja avastas viimase vindi peal raseda naise palatist seksimast (42)

Suubritannias Bristolis asuva St Michael'si haigla koristaja kuulis, et privaatpalatist kostab oigumist ja karjeid. Olukorda kontrollima minnes leidis ta eest peatselt sünnitama hakkava naisterahva ja tema mehe, kes valjul häälel seksisid!

Kui haigla tööline andis ülemustele palatis toimuvast teada, öeldi talle, et haiglapalatis armurõõmude jagamise kohta reeglid puuduvad, vahendas Daily Mail.

"Meie töötajad näevad palju vaeva, et tagada patsientidele privaatsus ja väärikus," ütles haigla kõneisik. "Õnneks pole sellelt paarilt kaebust tulnud."

Väidetavalt muudab seks enne sünnitust (nagu ka teravamaitseline toit) mõnedel puhkudel sünnitusprotsessi lihtsamaks. Siiski kinnitas Suurbritannia Riikliku Terviseameti (NHSi) esindaja, et pole kindlaid tõendeid, et see tõesti nii oleks.

"Seksimine ei tee midagi halba, aga seksuaalvahekorda tuleks vältida pärast seda, kui veed on ära tulnud, sest siis on infektsiooni saamise risk suurenenud," öeldi NHSist.

Möödunud aastal kritiseeriti St Michaeli haiglat, sest seal lubati sünnitava naisega samasse palatisse koer. Toona kinnitasid haigla esindajad, et tegemist oli teraapiakoeraga, kes on ka varem sünnitamise ajal naisi oma kohalolekuga rahustanud.