Foto: Margarita Gavrilova
Moekeerise blogi
9. detsember 2014, 12:52

Moekeeris: Jean Paul Gaultier' Lindexi kollektsioon õhkab meretemaatikast (2)

Mitmed moesõbrad ootasid pikisilmi, et Lindexisse ja lindex.ee e-poodi tuleks müügile Jean Paul Gaultier' disainitud kollektsioon "Ole jõuline“.  

Jean Paul Gaultier Lindexile loodud kollektsioonist leiab meremehe-temaatika, tattoo-mustrid ja rohkelt põnevaid lukudetaile. Lisaks naisterõivastele leiate ka ekstravagantse pesu ja mõningad väikestele tüdrukutele mõeldud rõivad.

Kuulsa Prantsuse disaineri loodud kollektsioonis on kõigile midagi: klassikalised lõiked ja värvid vahelduvad veidi pöörasemate statement riideesemetega. Kollektsioonist leiate ka suured, pehmed ja oh-kui-mõnusad triibulised kampsunid.

Olen nendesse täiesti armunud. Käsi südamel võin tõotada, et tegu on armastusega esimesest silmapilgust. Arvan, et Eesti jäiselt külma ja halli ilma suudavad need mõnusad kampsunid küll kordades talutavamaks muuta.

Ükski meretemaatikast õhkav kollektsioon ei saa läbi triipudeta. Arvatakse, et triip on pigem suvine muster. Mõeldes sellele mustrile maalib fantaasia silme ette merepiiri, mõnusa merereisi heas seltskonnas, kohiseva tuule kõrvus  ja soolase merebriisi paitamas põski. Ise eelistan triipu pigem suvel kanda, kuid nii armsaks saanud mustriga võib ka sügisesse sammuda.

Triip on universaalne muster, mis on kindlapeale suutnud end klassikaliste ja trendidest sõltumatute mustrite ritta sättida. Üks triibuline särk või pluus peaks igaühe garderoobis olema, sõltumata soost. Triibulist pluusi on nii lihtne sobitada. Kindlapeale minek on punased, tumesinised, valged või mustad püksid. Mitmed erksad värvid ja beežid varjundid sobivad ka väga hästi.

Kui soovite lisada triibulisele pluusile/särgile veidi soliidsust, siis lihtsalt pange selga pintsak või pluusi alla valge/tumesinine triiksärk. Juhul, kui olete naisterahvas, võite krae alla sobitada mõne silmapaistva statement kaelakee, pärlikee või siduda hoopis lustaka lipsu. Mänguruum on tohutu.

Lisaks silmailule on kollektsioonil ka heategevuslik külg. Nimelt 10% selle kollektsiooni müügitulust läheb rinnavähi vastase võitluse toetamiseks.

Pea meeles, et ostes üsnagi krõbeda hinnaga Jean Paul Gaultier' disainitud kollektsiooni, sa mitte lihtsalt ei investeeri raha kuulsa disaineri loodud loomingusse, vaid teed ka väikese heateo. Mine uudista Jean Paul Gaultier' disainitud kollektsiooni ja lase fantaasial lennata.