Pluus- Primark, Püksid - H&M, Saapad - H&MFoto: Mirko Aus
Väike moeajakiri
25. märts 2015, 10:15

Triibumuster - mitte ainult meremeestele! (3)

Täna näitan teile üht riietust, mida kandsin paar päeva tagasi, siis kui õues ei sadanud lund ja põhimõtteliselt võis veel kevadet nautida. 

See peene triibuga muster, mis mu pükse kaunistab, on sel kevadel jälle moes ja kandmist väärt. Üheltpoolt on see justkui meestemoelt laenamine, teisalt just naiste võimu ja iseteadvuse näitamine. Need H&Mi pehmed viigipüksid on mul juba pea aasta vanad ja nüüdseks hakkab kätte jõudma hetk, kus ma ei oska neid enam väga erinevates komplektides kanda. 

Ühel päeval lugesin oma lemmikblogisid, kui ette jäi just üks seda pinstripe triibumustrit ülistav inspiratsioonipostitus. Samal ajal oli mul seljas see mõnus sinise-valgetriibuline pluus ja siis käis peas inspiratsioonisähvakas. Miks mitte kanda kaht triibulist asja koos? Tavaliselt ma ei ole suur mustrite sobitaja, aga see kooslus tundus kuidagi nii geniaalselt lihtne, et pidin piki- ja põikitriibud omavahel sõbraks tegema. 

Aksessuaaride osas jätsin ülejäänud riietuse lihtsaks - samuti meestemoest inspireeritud poolsaapad ja klassikaline käekell. Tegelikult oleks selle riietuse täiesti ideaalseks muutnud üks vildist kaabu, mida mul kahjuks ei ole. Enne pildistamist käisin isegi pea kõik Tartu kesklinna riidepoed läbi, kuid taskukohast ja sobivat varianti ei leidnud. 

Galeriist leiate minu riietuse pildid ja väheke inspiratsiooni triibumustri teemal ehk valiku moodsaid triibulisi asju, mida Eesti poodidest võib leida.