PARTNER KUI VISIITKAART: Ära otsi vigu partnerist, vaid vaata peeglisse, on Epu nõuanne. „Sinu partner on sinu sisemaailma peegeldus,“ sõnab ta. „Sinu partner on sinu visiitkaart. Sa oled täpselt sellise mehe või naisega koos, kellega arvad end väärt koos olema!“Foto: Tiina Kõrtsini
Suhted
13. jaanuar 2023, 16:04

Epp Kärsin: „Naise keha ei ole läbisõiduhoov. Ei ole nii, et mees tuleb, sirtsutab ära ja läheb toimetab oma toimetusi edasi.“ (19)

Mis on naise kõige suurem seksuaalorgan? „See on tema aju,“ ütleb naudingukoolitaja Epp Kärsin. „Kui olete oma naist solvanud, siis te õhtul seksi ei saa,“ hoiatab ta mehi. „Isegi mitu nädalat ei pruugi saada.“ Hullem veel, naine kaevab tüli käigus üles ka kõik eelmised möödapanekud, mis mees on tema arvates kooselu jooksul teinud. „Mees mõtleb, kas see on tal kusagil kirjas. Ei! Naisel on lihtsalt kronoloogiline mälu.“

Argiõhtu Rotermanni kvartalis. Üle lobjakalibedate tänavate kablutavad kõrgetel kontstel lõhnavad naised, mõnel ka härrasmees käevangus. Kõik suunduvad Urban Bari Epp Kärsini vestlusõhtule.

Baar on püstitäis, polegi pärast koroonaaega sellist asja näinud. Tõsi küll, seisma keegi ei pea, aga mitte ühtegi vaba istekohta ka ei ole. Ehkki Epu naudingukoolitusel on käinud rohkem kui 30 000 inimest – nii ta ise kinnitab –, lähevad seksiteemad endiselt korda. Nooremad naised on tulnud sõpruskonniti, üle 30aastased elukaaslastega. Kohal on ka üks kuldses eas härrasmees, punane roos peos. Tema, nagu hiljem selgub, on Epu vestlusõhtute sarikülastaja ja suur fänn.

Edasi lugemiseks: