RasedustestFoto: Helin Loik
Lugejakiri
6. aprill 2021, 12:11

Lugejakiri | Saatuslik üllatus: noor mees sai lapse endast palju vanema naisega (4)

Keskealine naine uskus, et tema enda ellu püsipartnerit ei leia. Emaks saamine oli tema jaoks pigem vastumeelne. Ometigi tegi elu täiesti ootamatu pöörde...

„Ma olin 42aastane ja isegi ei unistanud emaks saamisest. Püsipartnerit mul ei olnud, aga meeldivaid kaaslasi jagus. Ja siis tekkis mul suhe 25aastase mehega. Alguses ei midagi tõsist, vaid nautisime mõlemad elu. Ma ei saa ka öelda, et oleks teda esimesest pilgust armastanud, aga noor ja kirglik mees... Mul ei olnud mingeid süümekaid ega kahetsusi. Kevadel oli ta ligi kolm nädalat välismaal ja me ei kohtunud. Kui tagasi tuli, siis saime mõne päeva jälle koos olla, kuid mul oli halb olla,” meenutab Alice.

Esiti ei osanud naine midagi arvata. „Käisime kohvikutes söömas, mistõttu oli reaalne, et sõin midagi halba. Menstruatsioon oli vahele jäänud, aga ootasin endamisi menopausi. Mu emal algas see väga varakult. Kui järgmine nädalavahetus jälle ajas iiveldama, siis olin just sõbrannaga koos. Tema pakkus välja, et peaksin tegema rasedustesti. Ma naersin ta veel välja, kuid järgmisel hommikul kodus testi tehes sain šoki,” kirjutab Alice.

„Testilt vaatas mulle vastu kaks väga selget triipu. Lugesin silti korduvalt uuesti ja kõik kinnitas – ma olin rase. Ma olin šokis rase! Ma ei olnud selleks vaimselt üldse valmis. Teadsin, et minu rong on läinud. Polnud sellest ka suurelt osanud unistada. Aga seal ma olin – endast palju noorema mehega ja rase. Ma esimestel nädalatel ei julgenud midagi öelda. Või lihtsalt ei osanud. Ja kui ma selle ühel õhtul talle minu juures diivanil istudes välja prahvatasin... Ma ei unusta vist iial tema kutsikasilmi, millega ta mind vaatas, vaheldumisi kallistustega. Ta oli õnnelik! Ma olin täitnud tema unistuse. Sel hetkel ma veel ei teadnud, et olin täitnud ka enda oma,” tunnistab Alice.

Naise sõnul läks tal aega, et selle muutusega leppida. „No ikka kuid läks, et jõuaks kohale. Lõplikult saingi vist aru siis, kui beebi käes oli. Aga ma ei kahetse. Nüüd võin tänada vaid õnne. Ka mehega oleme endiselt koos. Õnneks on ta ka keskmisest küpsem mees. Kui ma varem emadusele üldse ei mõelnud, siis nüüd pean tunnistama, et oleme mehega arutanud, et äkki võiksime korra veel proovida,” on Alice õnnelik, et tema elus juhtus selline saatuslik pööre.