Carolyn PajulaFoto: Erakogu
Ilu ja mood
15. juuni 2021, 16:00

Just need on 2021. aasta viis populaarseimat soengut!

Kui soovid tänavu oma frisuurile värvidega vürtsi lisada või uut lõiget proovida, siis leiad kindlasti inspiratsiooni selle aasta populaarseimatest soengutest. Juuksur Carolyn Pajula sõnab tänavusi trende tutvustades, et tagasi on retro vibe'id ja nostalgia.

Mullet

Algselt meeste seas populaarsust koguma hakanud soengustiili on nüüdseks vallutanud naised, kelle esikuningannana võib kindlasti välja tuua laulja Miley Cyruse. Miley on rääkinud, et mulleti lõikas talle ta ema 2019. aasta kevadel, sest see oli ainuke soeng, mida ta on juba 1992. aastast Miley isale ja vendadele lõiganud.

The Shag 

Järguline ja kohev juukselõikus, mille lühemad kihid raamivad nägu. Minu esimene shag'i pilt tuleb ette seriaalist “Sõbrad” ja seda päris loo algusest. Jennifer Anistoni tegelaskuju Rachel muutis soengu niisuguseks trendiks, et pälvis sellele lausa erinimetuse “The Rachel”. Sasipeade lemmik!

Kollane ja hall

Need kaks on selle aasta kõige populaarsemad värvitoonid, sümboliseerides tugevust ja positiivust, sügavaid tundeid ja soojust ning meelekindlust ja lootust. Pärast möödunud aastat oleme palju sitkemad ja liigume edasi usuga, et kõik läheb nüüdsest paremaks! Kanna eraldi või koos, mõlemad on kindel hitt!

Foto: Carolyn Pajula

Curtain bangs

Taas 2020. aasta kevadel alguse saanud trend, mis innustab üha rohkem naisi sellega kaasa tulema ja igat soengut järgmisele tasemele viima. Lohakas stiilis külgedele langev tukk, mis mõjub seksikalt nii lahtiste juuste kui ka konkreetse krunniga.

Money piece

Trend, mille algus ulatub samuti aastakümnete taha. Nägu raamivad õrna varjundina heledamad salgud, mis oleks oma tooni justkui päikese käes saanud. Kontrastiks on paksud tugevad salgud. Kes pole seni julgenud juukseid värviliseks värvida, siis nüüd on see aeg! Katseta money piece’i blondide, pastelsete, roosade, roheliste või mitme värviga korraga - kõik on lubatud!

Money Piece Foto: Carolyn Pajula