Foto: Helena Lopes / Unsplash
Suhted
20. november 2020, 12:41

PEIDAD TÕDE ESIMESEL KOHTINGUL? 5 sellist valet, mis kellelegi haiget ei tee

Kuigi igaüks teab, et valetada pole ilus, leiduvad siiski mõned valed, mille kasutamine esimesel kohtingul on okei. Need ei muuda edasises suhtes midagi ja pigem tekitavad teises inimeses positiivseid emotsioone. Seejuures ei tee need mitte kellelegi kahju.

1. „Sa olid esimene inimene, keda ma peol märkasin.”

See pole ilmselt tõsi, kuid see on okei! Miks? Sest kellele meist ei meeldiks olla meelitatud. Pole ju kuigi romantiline öelda: „Märkasin kõigepealt su sõpra Tomi ja ta oli väga kuum. Siis hakkasid sa aga minuga rääkima ja sain aru, et oled ka armas tüüp.”

2. „Mul on normaalne pere, töö ja elu on päris hea.”

Võib-olla käib ema sulle närvidele, töökaaslased on keerulised ja sa ärkad vähemalt kord nädalas pahuralt. Kuid esimene kohting pole koht, kus see kõik lagedale tuua. See ehmatab teise poole kohe ära. Kellelegi ei meeldi vingujad! 

3. „Maailmalõppu tähistavad vägivaldsed lahingud robotite ja zombide vahel ning robotid võidavad.”

Naeruväärsete lugude rääkimine on okei. Ole lihtsalt kindel, et su kaaslane saab su huumorist aru.

4. „Oh! Olen ka põnevil selle filmi pärast!”

Hästi, võib olla pole sa sellele mõelnud enne, kui su kaaslane sellest juttu tegi. Aga kui tahaksid toredat kohtingukaaslast uuesti näha ja sulle meeldib filme vaadata, siis pole selles pisivales midagi halba.

5. „Oli tore sinuga kohtuda!”

Mõned kohtingukaaslased on... mitte kõige võluvamad. Aga see ei tähenda, et peaksid nendega julmalt käitua. Lõpeta kohting ikkagi midagi toredat öeldes (isegi kui see oli su elu kõige igavam õhtu või öö).