Stiil: Aija Kivi Riided: Iris Janvier, Tanel Veenre ja Hugo Boss / Stockmann Ehted: Mango, Tanel Veenre ja Aija Kivi Jumestus: Reet HärmatFoto: Jelena Rudi
Inimesed
3. oktoober 2020, 08:11

Anu Saagim: „Ma ei taha, et ükski teine tüdruk peaks midagi sellist üle elama.“

„Kas ma olen tõesti juba nii vana!“ pahvatab bravuuritar kelmilt, kui teha talle ettepanek hakata Tiiu kaanestaariks. Ent just tema, Anu Saagim (58) – seltskonnaajakirjanduse lipulaev ja Soome kuulsaim eestlane – on kummutanud müüdi, et inimene peab vananema ontlikult. 

Just tema, Anu Saagim (58) – seltskonnaajakirjanduse lipulaev ja Soome kuulsaim eestlane – on kummutanud müüdi, et inimene peab vananema ontlikult. 

Maniküür, kosmeetik. Modellitöö disainer Tanel Veenre värskeima kollektsiooni Mineralia esitlusel. Salvestused. Kuune ringreis püstijalakomöödiaga „Head tüdrukud nii ei tee“. EFTA gala. Sära ja prožektorid. Intrigeeriv bravuuritari karakter, hästi üles ehitatud ja turundatud. Anule ei maksa midagi Mart Kadastik vahukoorega sisse mätsida ega astuda sõnasõtta Toomas Hendrik Ilvesega öökullide rumaluse või nutikuse üle.

Anu töötab Õhtulehes. „Ah, küsi sealt, kuidas ma argipäevadel tööl käin! Dressid seljas ja tossud jalas, hea, kui ripsmetušš on peal,“ kummutab ta müüdi, et supleb iga päev šampanjas. „Aga kui ma ainult kirjutaksin, siis oleks ka õudne.“

Stiil: Aija Kivi Riided: Iris Janvier, Tanel Veenre ja Hugo Boss / Stockmann Ehted: Mango, Tanel Veenre ja Aija Kivi Jumestus: Reet Härmat (Jelena Rudi)

Edasi lugemiseks: