Foto: Dane Wetton, Unsplash
Ilu ja mood
27. aprill 2020, 14:00

6 sammu, mis peaksid praegu kuuluma sinu õhtusesse rutiini

On täiesti tavaline, et praegusel ajal, mil paljud töötavad kodus, kaob piir, kus algab ja lõppeb tööpäev. Nii juhtubki teinekord, et isegi, kui oleme töö tegemise lõpetanud kell viis, vaatame veel südaöö paiku töömeile. Praegu on aga eriti oluline, et mingigi korrapära ja rutiin oleks meil ka õhtusel ajal. The Everygirl on mõned soovitused kirja pannud.

1. Uuenda oma teadete eelistusi

Lülita õhtuti välja oma telefoni teated. Miski ei ole nii pakiline, et ei kannatakse hommikuni oodata. See ei tähenda, et sa peaksid oma sõpru ignoreerima, aga nii ei raiska sa aega uudiseid lehitsedes või Instagramis aega surnuks lüües.

2. Käi duši all

Kuna hommikul ei pea tööle-tööle minema, võid näiteks rahumeeli õhtul juukseid pesta ega pea kartma, et hommikul on need liialt kohevil ja puhvis. Lisaks aitab õhtune duši all käimine võtta aega ja keskenduda endale.

3. Tee korralik näohooldus

Isegi kui istume kodus ilma meigita ja meile võib tunduda, et näo puhastamisest vee ja seebiga või näoveega täiesti piisab, tänab su näonahk sind hiljem selle eest. Lisaks on see mõnus viis, kuidas päeva lõpetada. Ning mis peamine, su nahk muutub imeliseks!

4. Masseeri oma nägu

See võiks olla osa näohooldusest. Igaõhtune näomassaaž vähendab stressi.

5. Lõpeta töötamine kindlal kellaajal

Kodukontoris töötades on kerge rajalt libastuda ja klassikalisel tööajal tegeleda koduste asjadega. See pole keelatud, aga kui see tähendab seda, et sa töötad enne uinumist veel voodist, sea endale piir. Näiteks, et tööasjad teed iga päev kella kuueks ära ja sealt edasi algab sinu isiklik aeg.

6. Venita

Kui sul on keeruline end praegusel ajal trenni tegema motiveerida, võta vähemalt aega selleks, et ennast päeva lõpus venitada. See on väike pingutus, aga su keha tänab sind selle eest.