Merlyn Uusküla koos elukaaslasegaFoto: Martin Ahven
Saund
9. aprill 2020, 16:00

Merlyn Uusküla: mina abieluettepanekut tegema ei tõtta, ootan, et seda teeks mees (6)

Kunagisest menubändist Nexus tuntuks saanud Merlyn Uusküla usub, et jääb igavesti Nexuse-Merkaks. „See on ju minu minevik, ma ei saa seda olematuks teha. Kuid mulle tundub, et uuema põlvkonna inimestele olen üldse Uusküla. Kõige õigem on ikka mu pärisnimi, mis on ühtlasi mu artistinimi,“ sõnab ta.

Merlyn on nüüdseks mõnda aega muusikamaailmast eemal olnud, sest sai mullu oktoobris emaks. „Mul on nii tubli beebi, et ta hakkas juba roomama. Pean oma kodu kindlaks tegema, et ta sahtleid lahti ei hakkaks tõmbama,“ sõnab lauljatar Sky Plusi saates „Drive Time“.

Kuigi peres on juba laps, siis abieluplaane Uuskülal ja tema elukaaslasel praegu pole. „Sõrmuseid veel ei ole, aga küll see tuleb. Olen naine, kes on sellistes asjades vana kooli inimene – mina abieluettepanekut ise tegema ei tõtta ja ootan, et seda teeks mees.“

Kuna praegu on aeg, mil meelelahutuslikku elu põhimõtteliselt ei eksisteeri ja kõikide artistide esinemised on tühistatud, on Merlynil olnud aega, et loominguga tegeleda. Nii avaldaski ta loo „2 meetrit“, mis räägib praegusest olukorrast. „Mõtlesin, et peaksin tegema midagi positiivset, et inimeste meel oleks endiselt rõõmus ja peaksime koos selle aja vastu, et saaksime üks päev oma igapäevaelu juurde naasta,“ selgitab ta.

„Loo „2 meetrit“ keskmes on armastajapaar, kes ei saa olude sunnil koos olla, aga nad väga igatsevad teineteist. Loo lõpus saavad nad uuesti kokku. Laulu sõnum ja homme ilmuv video peaksid inimestele andma palju usku ja lootust, et ikka veel natuke pingutada ja teineteisega kahemeetrist vahet hoida,“ räägib Uusküla.

„Igatsen seda, et saaksin uuesti esinema hakata. Mul on juba uued esinemisriided valmis pandud ja imetlen neid kapis,“ lisab ta.