Tori SpellingFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
8. aprill 2020, 10:04

PAKS PAHANDUS: Tori Spelling kasseerib virtuaalse fännikohtumise eest 100 dollarit

Tori Spelling ei lase end pandeemiast häirida ja kasseerib fännikohtumiste eest raha, mis sest, et need toimuvad arvuti vahendusel.

Omaaegse noortesarja "Beverly Hills, 90210" staar kuulutas, et neljapäeval saab 20 õnnelikku fänni temaga virtuaalselt kohtuda. Ent asja juures on ka väike konks: igaüks peab välja laduma 95 dollarit.

Pole vast üllatav, et Spellingu äriprojekt vallandas sotsiaalmeedias pahameelevoo - ajal, mil paljud on koroonapandeemia tõttu majanduslikesse raskustesse sattunud, nöörib miljonärist telemoguli Aaron Spellingu tütar oma poolehoidjaid! "Teised teevad tasuta kontserte ja sina kasseerid raha?" pahandab üks kommentaator New York Posti teatel. "Inimesed on suremas, aga sina leiad ikka mooduseid meie pealt teenimiseks ... Kes sa küll olid ja kelleks sa muutunud oled ..."

Reality-tähte ja tema abikaasat Dean McDermottit on aastaid rahapuudus kimbutanud. American Express on Tori kaks korda kohtusse kaevanud, kuna too pole krediidivõlga tasunud. Esimesel puhul oli Spellingu võlg 38 000, teisel juba 88 000. Kolm aastat tagasi kaebas kuulsa paari kohtusse ka City National Bank - tasumata laenumaksete eest.

Toril ja Deanil on viis last vanuses 3-13 eluaastat.