Foto: Pexels
Ilu ja mood
8. aprill 2020, 15:22

Sügav dekoltee ja paljastatud õlg. Sea end valmis netikohtinguks!

Ükskõik, kas vajab suhe kallimaga hoidmist või leidsid värskema silmarõõmu, pidžaamas ekraanielu edendada on üsna keerukas. Tegelikult võid jätta mugavad unepüksid jalga küll, kuid ülemise otsaga võta end kokku!

Valluta dekolteega

Miski ei mõju naiselikumalt ja kelmikamalt kui kaunilt joonistatud dekoltee. Sügavam väljalõige ja seda ääristav mänguline volang on vastupandamatu kooslus. Ilmu nii ekraanile ja muutub tähtsusetuks, on seal alumises osas retuus või naha külge kasvanud pidžaamapüks.

Hõlmikluus veebipoes hm.com 24.99 Foto: H&M

Tša-tša-tša õlad

Hooletu muretusega paljastatud õlg on väga seksikas! Ja kui juhtumisi on mängus ka pits, ole valmis saama ohtralt komplimente! Või enamat!

 

Asümmeetriline pluus veebipoes zara.com 39.99 Foto: Zara

Löö värviga

Hall ja must on elegantsed küll, kuid võrgutustantsu plaanides riietu õrnadesse, väheke romantilisematesse toonides ja mustritesse. 

Betty Barclay topp veebipoes kaubamaja.ee 69.99 Foto: Kaubamaja

Ütle otse!

Tahad oma värske tutvusega pikemat plaani pidada, kuid te kumbki ei saa sõna suust? Lase riietel rääkida, saates sõnum otse ja nurgata. See on vastassoole nagunii alati arusaadavam.

T-särk veebipoes hm.com 9.99 Foto: H&M

 

Halbade juuste päev?

Aksessuaaridega ei tasu netikohtingul liiale minna. Aga! Juukeehted on kaval valik. Siidist pearätikud ja ülemõõdulised peavõrud peidavad ka rasvasema kihara, mõjudes väga värskelt.

Peavõru veebipoes accessorize.com 18.00 Foto: accessorize.com

 

Tähtkuju loeb

Naised peavad teadma, millist tähtkuju värske silmarõõm esindab. See on eluliselt vajalik! Kindlasti suunab vestlust sodiaagimärgist kõnelev kee, millest ei saa mööda vaadata. Tere, mina olen Jäär. Aga sina?

 

Kaelaehe veebipoes accessorize.com 22.00 Foto: accessorize.com

 

Jume võrdub tervis

Päike käib küll kõrgelt, kuid meie tee selleni veidi piiratud. Et mitte paista tubasest passimisest hall ja kahvatu, erguta nahka isepruunistava tootega. Kerge jume annab mõnusalt muretu olemise ja viib mõtted romantilisele puhkusele.

Madara Fake It Healthy Glow isepruunistav seerum näole veebipoes madaracosmetics.com 29.95 (30 ml) Foto: madaracosmetics.com

 

 

Meik sekundiga

Kiire kõne ja hooletult kodune välimus? Multifunktsionaalne toode lahendab sellegi olukorra! Ühe karbikese abiga vuntsid üles nii silmad, huuled, põsed, dekoltee – mida veel tahta? Ahjaa, naerata!

 

Lumene Nordic Glow palett veebipoes loverte.com 29.90 Foto: Loverte.com

 

Huulepulk, see kroonjuveel

Olgu juuksed rasvased, seljas kolmandat päeva sama T-särk, kuid kui musisuu saab värvitud, muutub koduperenaine hetkega kelmikaks kohtingupartneriks.

Elizabeth Arden Olimpia Zagnoli huulepulk veebipoes kaubamaja.ee 26.99, toon Rose Foto: Kaubamaja