JÄI RAHULE: Martiina Põder ei pidanud kuumaõhufritüüris pettuma. Toit valmis kiirelt ja jäi pealt sama krõbe ning seest mahlane nagu enamasti tavafritüüris või ahjuski. Köögiseadme eeliseks olid aga kasutusmugavus ja ajavõit.Foto: Erakogu
Martiina Põder 17. märts 2021 08:07
Sõnaga «fritüür» tuleb silme ette pilt kuumas õlis särisevatest kartulipulkadest või kohupiimapontšikutest. Et krõbedaid suupisteid saaks valmistada ka õlita, tundub uskumatu. Või siiski? Katsetasime kuumaõhufritüüri, mis väidetavalt just sellisel moel töötab.

Proovisime ProfiCooki kuumaõhufritüüri, mis on omataoliste seas keskmise hinna ja suurusega köögimasin. Küpsetuskorvi mahub kirjade järgi 2,5 liitrit toitu. Ehk siis tervet kana sinna küpsema ei topi, kuid päris peotäie kaupa ka toitu valmistama ei pea. Hind jääb 80 euro kanti, mis tähendab, et sellest kallimad seadmed maksavad kolm korda rohkem ja odavamad mõnikümmend eurot vähem.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon