Foto: Zara
Ilu ja mood
2. aprill 2020, 12:14

5 soovitust! Muuda oma suvine garderoob täiuslikuks

Kuigi füüsilised poed on praegu kinni, siis e-poed on avatud ja paljud neist teevad ka suuri allahindlusi. Kui rahakott vähegi lubab, on praegu hea aeg, et suveks garderoobi värskendada. Siin on viis asja, mis sinu garderoobi sel suvel kuuluda võiksid.

1. Värviline nahk

Foto: Asos

Nahk on end moeringkondades juba ammu tõestanud, kuid sel kevadel ja suvel tulevad mängu ka värvid. Näiteks roosa, kollane ja lilla.

2. Pikad šortsid

Foto: Asos

Selliseid Bermuda-stiilis lühikesi pükse oli näha kevad-suvi 20 moelavadel Chanelist Staudini. Moeeksperdid juba kannavad neid, kuid peagi plahvatab see trend ka teiste seas.

3. Pikk lendlev kleit

Foto: Stradivarius

See on selle hooaja peamine trend! Pikad lendlevad kleidid tulid moodi juba eelmisel suvel, kuid tulevad kindlasti tagasi ka sel aastal.

4. Vestid

Foto: Bershka

Moelavad olid kolmeosalisi ülikonda täis – neid nägi nii Louis Vuittoni, Burberry kui ka Marc Jacobsi sõudel. Veste saab kanda nii samasse komplekti kuuluvate pükstega või eraldi. Üks on kindel, vestid on selle hooaja üks põhielemente.

5. Suured kõrvarõngad

Foto: Zara

Suured ja pilkupüüdvad ehted on 2020 aasta trend. Tagasi tulevad ka suured kõrvarõngad. Need kannavad endast sõnumit, kuid on piisavalt lihtsalt, et sobiksid nii argise kui ka piduliku riietusega.