Edda Paukson Astroloog Edda PauksonFoto: Stanislav Moshkov
Edda Pauksoni horoskoobid
31. märts 2020, 18:02

Tegemist on astroloogilise ennustuse, mitte teadusel põhineva prognoosiga! 

Edda Paukson: „Koroonaviirus kaob Eestist novembris.“ (8)

«Öeldakse, et annaks taevas, aga taevas peabki praegu andma. Kui praegust koroonaviiruse seisu analüüsisin, läks tuju palju paremaks. Helistasin kohe paarile sõbrannale ja ütlesin, et kõik pole veel läbi,» kinnitab Eesti astroloogia esileedi Edda Paukson.

«Öeldakse, et annaks taevas, aga taevas peabki praegu andma. Kui praegust koroonaviiruse seisu analüüsisin, läks tuju palju paremaks. Helistasin kohe paarile sõbrannale ja ütlesin, et kõik pole veel läbi,» kinnitab Eesti astroloogia esileedi Edda Paukson.

Edda (71) sõnul avastasid astroloogid juba mullu, et midagi hakkab tänavu juhtuma. Mis täpselt, jäi aga siis selgusetuks. Annab ju astroloogia ja erinevate sünnikaartide vaatamine kümneid tõlgendamisvõimalusi.«Globaalselt olid planeedid aga keerulises seisus küll. Mina isiklikult arvasin, et tulla võib midagi maavärina taolist või raputab meid tsunami, aga niisugust asja, et jälgida uue haiguse levimist – sellist asja ma tõesti vaadata ei osanud,» tunnistab ta.

Neptuun riigihaiguste majasVõttes aga kätte taasiseseisvunud Eesti sünnikaardi, võib üht ja teist tõesti välja lugeda.«Kaardis on nimelt märgitud astroloogilised majad ja 31. jaanuaril liikus kaheteistkümnendasse majja Neptuun. Selle planeedi juurde kuuluvad nakkused ja viirused, narkootikumid, pettused, vedelikud ja mürkained. Neptuun liikuski nn riigihaiguste majja ja viitab üsna üheselt sellele, et viirushaiguse levik saab toimuma,» sõnab Edda. Kuigi Eestis tuvastati esimene koroonaviirusega haigestunu alles 27. veebruaril, ei tähenda ju see kaugeltki, et haigust juba jaanuari viimasel päeval Eestis polnud.«Mingi sutsakas tuli sisse ka 24. veebruari ning 10. ja 12. märtsi paiku. Tähenduslik ja kehva pingeseisuga aeg oli ka siis, kui Kuressaares need võrkpallimatšid toimusid, ning siis see puhang tuligi,» hindab Edda. «Neptuuniga seotud seisud tähendavad ka, et see on seotud Jupiteriga ning Jupiter annab liialdusi. Liialdus viitab ju selgelt lõbutsemisele Võrus. Ja kuna ta on teisel puhul seotud sportimise ja Merkuuriga, siis tõenäoliselt pallimängudega. Et aga näiteks Merkuur näitab ka paljusid teisi asju, siis tõesti ei osanud keegi seda kõike uue viirushaiguse levimisega seostada, sest kõiki aspekte ei jõua ju eelnevalt kontrollida. Tagantjärele vaadates ei oleks tohtinud selliseid asju korraldada ja tagantjärele on muidugi jube hea tark olla.»

Edasi lugemiseks: