Kõik on korrektne: «Ringvaate» stuudios on kahe saatejuhi vahe 2,5 meetrit. Marko ja Grete mõõtsid selle spetsiaalselt ära. Ka reporterid räägivad enamiku jutte intervjueeritavaga ära rohkem kui kahe meetri kauguselt, mikrofon pika poomi otsas. Väljaspool eetrit kannavad kõik maske.Foto: Erakogu
Inimesed
1. aprill 2020, 07:07

ETV lemmiksaatejuhid: „Ainus viis, kuidas eetris püsida, on püsida terve.“

Kui otsida koroonakriisist midagi head, siis tänu sellele jõudis Marko Reikop esimest korda Väike-Maarjasse. Aga muus osas on elu telemajas üsna ärev.

Kui otsida koroonakriisist midagi head, siis tänu sellele jõudis Marko Reikop esimest korda Väike-Maarjasse. Aga muus osas on elu telemajas üsna ärev.

Välja see ärevus muidugi ei paista. Juba telemaja kitsas parklas, kus tavaliselt käib olelusvõitlus iga koha pärast, ulub praegu tühi tuul. Paljud on kodus.Lastesaadete koridoris on Margus Saare uks tavaliselt ristseliti lahti ja kes saab, see hüüab lävelt Saare keskendunud kuklale midagi tervituseks. Nüüd on uks kinni. «Õnneks on mul oma kabinet. Olen ka tööl täielikus eneseisolatsioonis,» räägib Margus. Alles pärastlõunal – kui graafikujärgselt juhtub olema tema päev – kolib ta üle teise ehk uudistemajja, et valmistuda «Aktuaalse kaamera» ankruna päevasündmusi vahendama.

Uudised, «Terevisioon», «Ringvaade» ja «Esimene stuudio» on kõik nii-öelda eesliini saated, mis lihtsalt peavad eetris püsima, sest inimestele on vaja hommikul ja õhtul pakkuda infot, inimlikku tuge ning närve rahustavat meelelahutust.

Edasi lugemiseks: