Televiisor.Foto: Robin Roots
Lugejakiri
18. märts 2020, 22:00

Lugejakiri | Miks telekast midagi vaadata pole?

Riigis kehtestatud eriolukord on pannud inimesed karantiini, kuid lisaks sellele võtnud neilt ka meelelahutuse.

„Kinod ja teatrid on kinni, spordiklubisse ei pääse. Räägitakse, et ka rabad on rahvast juba liigselt pungil. Kodused raamatud on mul juba varasemalt loetud – jääb televiisor,“ algab Õhtulehele kirjutanud Taneli kiri.

„Teen teleka lahti, aga minu üllatuseks ei tule sealt mitte midagi head. Okei – ega seal pole varasemalt kah midagi väga erilist olnud, aga nüüd?! Ma eeldan, et praegu peaks olema aeg, kus kanalid panustavad igati, et erinevat meelelahutust kõigile pakkuda. Aga olen senini pidanud pettuma,“ kurdab Tanel.

Noore mehe sõnul töötab ta kodus, kuid õhtul tahaks ikka mõne uue filmi või hea sarja vaadata.

„Tuleb tasulist tellida. Ometigi ei mõista, kas kanalid, pakkujad, kinod – kas koostööd ei annaks teha? Et iga firma teeniks ka eriolukorras natuke raha. Samas saaks klient nautida uuemaid filme ja normaalse raha eest. Kui kinos kulub perega 20–30 eurot kiirelt, siis ma oleks nõus värske ja hea filmi eest kümneka vabalt maksma. Kui kinos kulutaksin rohkem, siis kodus perega 10–15 eurot hea filmi eest maksta – miks ka mitte! Aga pole midagi tellida. Võibolla on veel programmides tulemas mingi muudatus, mis vaatajat rõõmustab. Ma usun, et ootajaid ja vaatajaid jagub,“ leiab Tanel.