Vööga trentšmantel, ZaraFoto: Zara
Ilu ja mood
11. märts 2020, 15:53

8 asja, mis muudavad su kevadise garderoobi täiuslikuks!

Kevad on kohe käes! See ei tähenda aga seda, et kogu garderoob tuleks välja vahetada. Who What Wear on kirja pannud mõned asjad, mille garderoobi lisamine aitab sul kevadele vastu minna. Ja kui need sul juba kapis ripuvad, on lausa super!

1. Trentšmantel

Vööga trentšmantel, Zara Foto: Zara

Trentš kuulub garderoobis aegumatute ja klassikaliste asjade hulka. Nii ka sel kevadel. Mantel selga ja šiki detektiivi meeleolu on kohal!

2. Esilõhikuga kleit

Esilõhikuga kleit, Asos Foto: Asos

Kõik me teame, et kevad ja kleidid käivad kokku. Sel kevadel on moes esilõhikuga kleidid. Kuni ilmad veel päris soojad pole, tõmba jalga nahavärvi sukkpüksid, ja kui päike juba soojendab, lase säärel eriti kaunilt välkuda.

3. Heledates toonides kostüüm

Pitsak ja püksid, Zara Foto: Zara

Villane ja velvet on endiselt mõnusad, ka kevadisel ajal, ent kevad lausa kutsub midagi heledamat kandma. Linased ja puuvillased kostüümid on siin parim valik!

4. Pahkluud paljastavad püksid

ALEX MILL püksid, net-a-porter.com Foto: net-a-porter.com

Teksapüksid kuuluvad nagunii iga naise garderoobi, kuid me oleme neid kandnud terve pika sügise ja talve. Kevadel on aeg millegi mõnusama ja õhulisema jaoks. Ühed ägedad püksid, millega pahkluu paistab, on küll investeeringut väärt!

5. Kanvasest ketsid

Valged ketsid, H&M Foto: H&M

Kanvas on tugevam puuvillane kangas, mis ketside jaoks sobib ideaalselt. Eriti veel kevadel, need on justkui jalanõude kevadekuulutajad!

6. Midi teksaseelik

Midi teksaseelik, Reserved Foto: Reserved

90ndatesse jäänud midi teksaseelik on tagasi! Sobita see näiteks õlapaeltega pluusi või tavalise t-särgiga ja mõnus, kuid minimalistlik riietus ongi olemas.

7. Pisike sangaga käekott

Pisike sangaga kott, Parfois Foto: Parfois

Pikk pime ja külm aeg on kohe-kohe läbi saamas ja käsi ei pea enam taskus peitma. Nüüd on aeg väikesed armsad kotid välja otsida ja need näppu võtta.

8. Valge pluusiga

Valge pluus, Stradivarius Foto: Stradivarius

Lühikeste varrukate jaoks on veel küll vara, kuid pikad varrukad ja kena valge pluus sobivad kevadesse ideaalselt.