Lugejakiri
10. märts 2020, 15:19

LUGEJAKIRI | Tartu härrasmehele läks hinge lugu 50aastastest üksikutest naistest ja ta otsib endale kaaslast (1)

Laupäevane lehelugu 50+ vanuses vallalistest naistest, kes ei oska enda uue vabadusega midagi peale hakata ja on raskustes kaaslase leidmisega, äratas tähelepanu ka lugejate seas – enda sõnul alkoholi- ja suitsuvaba vaimuinimene Walter Tartust otsib kontakti sarnaste naistega.

Tõsi, esialgu otsib Walter kontakti loo juures pildil olnud daamiga, kuid siinkohal peab Õhtuleht lugejat kurvastama – tegu oli rahvusvahelise pildipanga fotoga ja modelli päritolu ei suuda me hetkel tuvastada. Aga kui keegi soovib härraga suhelda, siis võib tema aadressi küsida Õhtulehe toimetusest aadressilt [email protected]

Lisame siinkohal Walteri kirja: "Kuna olen Teie ajalehe pikaajaline lugeja, siis leidsin Õhtulehest artikli, kus kirjutasite vallalistest vanematest daamidest. Eriti meeldis mulle see pilt, mille saadan ka teile. Mulle meeldis ta.

Kui on Õhtulehel võimalus saata tema aadress mulle või anda talle minu aadress, et võimalusel ta kirjutaks mulle.

Endast: olen vaimuinimene, keda huvitab ajalugu. Viina ja suitsu ei tarvita. Kõrgharidus. Vaba olen juba 23 aastat. Sotsiaalne seis aadlik. Mul oli ka arstikutse, mis seisnes inimeste aitamises. Rohkem tegelen ajalooga, kus on väga palju huvitavat!"