Esilinastus uus kodumaine suhtekomöödia "Asjad, millest me ei räägi"Foto: Erlend Štaub
Inimesed
3. märts 2020, 16:10

Esilinastus uus kodumaine suhtekomöödia "Asjad, millest me ei räägi"

GALERII | Jan Uuspõld uuest kodumaisest suhtekomöödiast: „See on neile, kes soovivad oma armsamat veel paremini mõistma hakata.“ (1)

Esmaspäeva õhtul esilinastus uus kodumaine suhtekomöödia "Asjad, millest me ei räägi". Kohal olid nii suhteeksperdid kui ka filmitegijad ja näitlejad, kes filmis kaasa tegid.  

Filmis mängib ka koomik Jan Uuspõld, kes kiidab seda taevani. "Film on tõesti väga hea. Jäin sellega rohkem rahule, kui oodata oskasin," tunnistab ta.  "Seda filmi soovitan kõigil vaadata, kellel on partner ja kes soovivad oma armsamat veel paremini mõistma hakata kui seni. Soovitan ka neile, kellele meeldib südamest naerda."

Näitleja Klaudia Tiitsmaa: "Mulle see film meeldis. Itsitada sai palju ja kinost lahkudes oli tuju hea. Usun et selleks see film ongi, et kinost lahkudes oleks tuju hea."

Esilinastus uus kodumaine suhtekomöödia "Asjad, millest me ei räägi" Foto: Erlend Štaub

Värske film toob publiku ette viie erinevas vanuses paari suhteprobleemid ja salafetišid ning näitab, millised ootamatud tagasilöögid võivad olla, kui oleme otsustanud oma partneritele avaldada kogu tõe selle kohta, mis meile magamistoas kõige rohkem meeldib. 

Esilinastusel jäid tööga rahule nii filmitegijad, kui ka publik. Film võeti üles möödunud aastal Riias ning tegemist on teistkordse seda laadi koostööfilmiga. Režissöör Andrejs Ekis kiidab koostööd eesti näitlejatega ning loodab, et sedalaadi ühisi ettevõtmisi tuleb tulevikus veel. 

Esilinastus uus kodumaine suhtekomöödia "Asjad, millest me ei räägi" Foto: Erlend Štaub

Menukomöödia "Svingerid" tegijate uue filmi kesksetes rollides astuvad üles Jan Uuspõld, Ragne Pekarev, Rain Tolk, Jekaterina Novosjolova, Egon Nuter, Liina Tennosaar, Kait Kall, Klaudia Tiitsmaa, Sten Karpov, Liis Karpov. Filmi režissöörideks on Andrejs Ekis ja Tanel Ingi.

Tegu on kohaliku uusversiooniga Austraalias 2013.aastal valminud suhtekomöödiast, mis kandis pealkirja "The Little Death".

Vaata pildigaleriid!