Jaagup Tuisk koos oma meeskonnaga.Foto: Erlend Štaub
Sisuturundus
17. veebruar 2020, 09:00

Juhan Paadam ennustab: „Eesti laulu“ võidab Uku Suviste või Jaagup Tuisk

Eurovisiooni lauluvõistluse ekspert Juhan Paadam on kindel, et žürii ja televaataja nägemus „Eesti laulu“ võitjast ei kattu ega peagi kattuma. Oma ennustuse teeb ta seekord maskuliinsele esiviisikule ning lõpuheitlust pakub tandemile Uku Suviste vs Jaagup Tuisk. Võistlus kütab kirgi ning oma lemmikule saab teha riskivaba ennustuse siin.

„Poolfinaalid tõestasid, et kvantiteet ei taga alati kvaliteeti, olgem objektiivsed, selles ei ole midagi traagilist,” tõdeb 2002. aastal Tallinnas toimunud suure Eurovisiooni ja 1997-2008 toimunud Eurolaulu peaprodutsent. „Otsime me ju ühte laulu ja see üks on valitute hulgas alati olemas. Tihtipeale isegi mitu!” leiab ta.

Juhan Paadami TOP 5 „Eesti laulu“ finaaliks:

1. Jaagup Tuisk  „Beautiful Lie“

2. Uku Suviste „What Love Is“

3. Traffic „Üks kord veel“

4. Egert Milder  „Georgia (On My Mind)“

5. Stefan „By My Side“

„Esikoha küsimuse „Eesti laulu“ finaalis peaksid omavahelises konkurentsis korda ajama just Uku Suviste ja Jaagup Tuisk,” lausub Paadam. Ta nendib, et me kõik tahame parimat ning sellepärast peavad nii ennustajad kui hääletajad oma töö tublisti ära tegema.

Ennustusportaal OlyBet annab võidueelise Jaagup Tuisule ning seda koefitsiendiga 1,88. Kannul on Uku Suviste koefitsiendiga 3,70. Ennustus kogub jõudu ning poole ulatuses riskivaba panuse ennustusse saab igaüks teha siin.

Paadam lisab, et nagu tavaks saanud, siis Eurovisiooni loogika kohaselt loogikat pole või loogikaid on erinevaid. „Laulud üks ja kaks võivad teatud tingimustel vahetada kohad. Üllatused on võimalikud kõiki positsioone silmas pidades,” mõtiskleb ta. Igatahes on Paadami sõnul omad võimalused ka Shiral, Rasmus Rändveel, Uudo Sepal ning Anetil&Fredil.

„Kõik oleneb lõppkokkuvõttes sellest, millised hääletajate grupid aktiivsust üles näitavad ning missuguseks kujuneb žürii ja vaatajate eelistuste suhe. Seda on aga võimatu ette näha, sest saadet jälgiva auditooriumi koosseisu ja televaatajate hääletamiskäitumist ei saa prognoosida,” teatab Paadam.

Praegu on Paadami sõnul aeg mõelda ja ennustada, sest ka ennustustel on valikuprotsesside kujundamisel ja suunamisel oma kindel roll. Oma ennustuse saad teha siin.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!