Katie Holmes kannab sirged teksad suurepäraselt väljaFoto: Vidapress
Ilu ja mood
21. veebruar 2020, 12:41

Hüvasti, kitsad teksad – uskumatu, millised püksitrendid 2020. aastal taas võidukäiku teevad! (3)

Kui kitsad teksad tulid, ei uskunud keegi, et neid ootab ees selline võidukäik. Aeg on aga edasi läinud ja naasnud on nii mõnedki pükstemaailma varasemad trendid. Nii, et unusta oma kitsad teksad ja kanna hoopis neid…

Nahkpüksid

Paar aastat tagasi poleks sa ilmselt nahkpükstele isegi mitte mõelnud. Võib olla vaid halloweeni ajal, kui Grease’ist tuntud Sandyks kehastud. Nüüd on nad aga päriselt moes. Otsi sobiv lõige ja kanna mõnuga!

Lõigatud teksad

Kui õues ei ole enam külm, sobivad lõigatud teksad kõigeks. See retrolõige on supermeeldiv ja muudab iga su riietuse moodsamaks ja lõbusamaks. Eriti kui sobitad need kokku mõne mustrilise pluusiga.

Alt laienevad püksid

Just nii! Alt laienevad püksid teevad taas ilma. Kes oleks seda uskunud? Kontsaga saabastega või siis soojemal ajal rihmikutega kandes oled kindlasti kõige šikim tüdruk igal pool.

Lihtsad püksid

On lihtne jääda kinni arvamusse, et püksid on tööriided ja sobivad ainult kontorisse – olgem ausad, selleks nad mõeldud olid. Aga aasta on 2020 ja lihtsad “töö”-püksid jõuavad igapäevasesse garderoobi. Kanna neid sama värvi riietega või lisa vürtsi mustritega. Ka pükste valik on lai – lihtsad ühevärvilised, ruudulised, mustrilised, klassikalised mustad.

Sirge lõikega teksad

Sirge lõikega teksad annavad sulle muretu välimuse. Sa nagu ei olekski sellega vaeva näinud, kuid ometi näeb kõik välja cool (lahe – ingl. k.).